Chevrolet Camaro Z28 přijíždí!

Chevrolet Camaro Z28 přijíždí!

Icons, Nové sety

Již nějakou dobu se ví, že LEGO chystá set Chevrolet Camaro Z28 a dnes byl tento vůz konečně odhalen. LEGO tradičně vydává známé modely aut a tentokrát se designéři LEGO rozhodli pro ikonický americký vůz Chevrolet Camaro Z28 z roku 1969. Model obsahuje 1456 kostiček a na trh se tento set dostane 1. sprna letošního roku. Jeho doporučená cena je stanovena na 4 299 Kč.

Číslo stavebnice: 10304
Počet dílků: 1456
Doporučená cena: 4 299 Kč
Datum vydání: 1. srpna

Auto má samozřejmě otáčecí volant, díky kterému můžete otáčet přední kola. Nechybí ani otevírací dveře, kufr a kapota, která ukrývá motor V8. Na zadní sedačce navíc můžete naleznout časopis odkazující na staré LEGO téma Model Team, konkrétně je zde vyobrazen set 5541 Hot Rod. Co je ovšem na modelu opravdu chválihodné je možnost výměny barvy závodních pruhů, SPZ značek a dokonce i světel, Camaro má také odnímatelnou střechu a díky tomu můžete sestavit opravdu mnoho různých kombinací, z nichž některé můžete vidět níže na obrázku. Detailnější obrázky setu naleznete zde.

Líbí se vám tento ikonický vůz ze 60. let? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.