Jedním z nových LEGO Ideas setů bude "Your Family Tree"

Jedním z nových LEGO Ideas setů bude "Your Family Tree"

Ideas

Již v létě začala na webu LEGO Ideas výzva, kde bylo hlavním cílem postavit stavbu, která nějak souvisí s rodinou. V prosinci byl pak vybrán vítěz této soutěže, kterým se stal uživatel bulldoozer se svým modelem YOUR FAMILY TREE, jež se stane oficiálním produktem LEGO.

Ve finálním výběru nového LEGO Ideas setu měli fanoušci možnost hlasovat pro následující modely, z nichž vzešel jako vítěz právě "YOUR FAMILY TREE".

YOUR FAMILY TREE od bulldoozer

BUILD YOUR FAMILY PICTURE od Finello76

STATION WAGON VACATION od Cryptic Albatross

A LITTLE MOMENT OF HAPPINESS od Seb_E

Your Family Tree, tedy v překladu "Váš rodokmen" je stavba znázorňující rozkvetlý červený strom, na kterém jsou pověšeny portréty rodinných příslušníků. Tento model samozřejmě není finální a oficiální set bude přepracován a na trh by se měl dostat v průběhu roku 2024.

Těšíte se na oficiální sadu vycházející z tohoto modelu? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.