LEGO 40566 Trosečník Ray jako dárek k nákupu

LEGO 40566 Trosečník Ray jako dárek k nákupu

Ideas, Nové sety

Na lego.com jsou pravidelně k dostání různé dárky k nákupu nad určitou částku. Prvních 13 dní v říjnu bude tímto dárkem nový set 40566 Trosečník Ray, který vychází z řady LEGO Ideas.

Sada má 239 kostiček a měla by být jako dárek k nákupu na lego.com od 1. do 13. října, případně do vyprodání zásob, a to k nákupům, které přesáhnou částku 120 € (přibližně 3125 Kč).
*tato částka nemusí být přesná

Trosečník Ray

Číslo stavebnice: 40566
Počet dílků: 239
Počet minifigurek: 1
Doporučená cena: GWP (499 Kč)
Datum vydání: 1. října

Tento set představuje trosečníka na opuštěném ostrově, tak jak to známe z knížek či filmů. Vzhledem k tomu, že se jedná o LEGO Ideas set, tak sada vychází ze setu, který postavil LEGO fanoušek. Tento set je tedy vytvořen na základě fanouškovského modelu od DadiTwins, jejichž model zvítězil v soutěži LEGO Ideas. Jak se sami můžete přesvědčit, tak finální produkt zůstává velice věrný fanouškovskému modelu a nechybí třeba ani nápis SOS poskládaný na pláži.

Zaujal vás tento dárek k nákupu? Můžete nám dát vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.