LEGO 40580 Křižník Blacktron jako lednový GWP

LEGO 40580 Křižník Blacktron jako lednový GWP

Nové sety, Nabídky a slevy, GWP

Aktualizace: LEGO 40580 Křižník Blacktron je nakonec zdarma jako dárek při nákupu nad 4999 Kč. Navíc je jako dárek k nákupu zdarma také nový set LEGO 40605 VIP doplňky – Lunární Nový rok a to při nákupu nad částku 1299 Kč a tato nabídka platí pouze pro VIP členy, tento set bude dostupný jako dárek k nákupu od 1. do 25. ledna nebo do vyprodání zásob.


Původní článek: LEGO představí v lednu nový GWP (dárek k nákupu), kterým bude Křižník Blacktron vycházející ze staré LEGO Space řady.

Tento nový Křižník Blacktron je remakem starého setu 6894 a stejně jako jeho předchůdce obsahuje minifigurku Blacktrona a také sestavitelného robota. Tento nový set lze rozdělit na tři část (kokpit, nákladový prostor a záď), díky tomu lze například nákladový prostor oddělat z této kosmické lodi a spojit třeba pouze kokpit a záď. Křižník má několik polohovatelných křídel, otevírací kokpit a celý set se nese v duchu typických barev pro Blacktrony, tedy černé, žluté a červené.

Tento set by měl být dostupný na LEGO.com jako dárek k nákupu a to od 1. do 14. ledna či do vyprodání zásob a to pravděpodobně nad částku 4 950 Kč (tato částka nemusí být přesná, dokonce může být výrazně odlišná).

Křižník Blacktron

 

Číslo stavebnice:
40580
Počet dílků:
356
Počet minifigurek:
1
Doporučená cena:
GWP (749 Kč)
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Líbí se vám tento speciální LEGO dárek k nákupu? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.