LEGO 71411 Všemocný Bowser™ přichází!

LEGO 71411 Všemocný Bowser™ přichází!

Super Mario, Nové sety

Dnes byl nečekaně odhalen nový exkluzivní set z řady LEGO Super Mario. Jedná se o set 71411 Všemocný Bowser™ a na trh se podívá 1. října. Set se skládá z 2807 kostek a bude stát 6299 Kč. Bowser je jeden z nejznámějších padouchů v Super Mariovi a ve zmenšené podobě se objevil již ve dvou lego setech.

Číslo stavebnice: 71411
Počet dílků: 2807
Doporučená cena: 6 299 Kč

LEGO vydává již několik let velké sestavitelné postavy ze světa Star Wars či minulý rok ze světa Harryho Pottera, ale toto je snad zatím největší sestavitelný charakter, který se dostane do prodeje. Set také přichází s několika funkcemi, tedy konkrétně můžete pohybovat rukama, nohama, hlavou, ocasem a dokonce lze i otevírat a zavírat Bowserovu pusu. Uvnitř jeho pusy můžete také najít vystřelovací ohnivou kouli, kterou představuje lego střela známá i z jiných setů. Pozoruhodný je též Bowserův krunýř, jenž má na sobě nové lego kostky vytvořené speciálně pro tento set, ačkoliv se s nimi budeme nejspíše moci setkat později i u dalších setů, jak je u lego kostiček zvykem. LEGO nicméně nezapomnělo ani na děti, které jistě ocení propojení s LEGO Super Mario figurkou, jak můžete vidět níže ve videu společně s dalšími funkcemi, které jsme vám již popsali. Více obrázků naleznete zde.

Líbí se vám tento exkluzivní set nebo byste viděli raději něco jiného ze světa Super Mario? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.