LEGO časopisy | březen & duben 2023

LEGO časopisy | březen & duben 2023

City, Duplo, Minecraft, Star Wars, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy, Explorer

Aktualizace (3.4.): Nový LEGO Minecraft časopis byl na poslední chvíli přesunut až na květen, nicméně byl zároveň navýšen počet čísel LEGO Minecraft časopisu pro tento rok na 5 oproti původně plánovaným 4 vydáním.


Aktualizace (23.3.): Dnes vychází nový LEGO Duplo časopis, ke kterému nyní již konečně máme i příslušný obrázek, jež byl přidán do článku.


Aktualizace (20.3.): Přidány informace i obrázek k novému LEGO Ninjago Legacy komiksu a LEGO Ninjago časopisu, který vyjde v dubnu.


Aktualizace (15.3.): Již víme, co bude v novém LEGO Duplo časopise, můžete se těšit na figurku hasiče.


Aktualizace (9.3.): Doplněn obrázek LEGO Ninjago Legacy časopisu.


Původní článek: V březnu i v dubnu se opět můžete těšit hned na několik vydání nových LEGO časopisů mezi nimiž najdete po dlouhé době například i LEGO Minecraft časopis nebo LEGO Duplo časopis. Ve vybraných časopisech se zase objeví velice žádané minifigurky jako je Zlatý Oni Lloyd nebo Klonovaný voják z 212. legie. U některých nadcházejících LEGO časopisů zatím neznáme příbaly, nicméně jakmile se je dozvíme, tak je doplníme do článku.

LEGO NINJAGO LEGACY - 9.3.

Nejbližším z nově vycházejících časopisů je nové číslo LEGO Ninjago Legacy časopisu, kde tentokrát najdeme Wua v jeho obleku z "Core" vlny, který se objevil v této podobě zatím pouze ve dvou setech a jako jeho protivník je tu přízračný lukostřelec.

Zdroj: send.cz

LEGO MARVEL AVENGERS - 13.3.

V Marvel Avengers časopise se objeví jako příbal známý hrdina z Wakandy, tedy Black Panther. Kromě samotné minifigurky tu najdete i malý sestavitelný tryskáč.

LEGO NINJAGO LEGACY KOMIKS - 16.3.

V březnu přichází také nové číslo LEGO Ninjago Legacy komiksu, ve kterém naleznete různé příbaly ze starších LEGO Ninjago Legacy časopisů.

Zdroj: ceskatrafika.com

LEGO NINJAGO - 20.3.

V březnovém čísle Ninjago časopisu se objeví velice žádaná figurka Zlatého (Oni) Lloyda, který se objevil pouze v největším setu ze série Crystalized, tedy v setu LEGO 71774 Lloydův zlatý ultra drak. V tomto časopise však narozdíl od sady nemá svou Oni masku, místo ní zde dostal vlasy.

LEGO DUPLO - 23.3.

Po dlouhé době vyjde i nový LEGO Duplo časopis, u kterého se objeví jako příbal figurka hasiče.

Zdroj: ceskatrafika.com

LEGO EXPLORER - 4.4.

V novém LEGO Explorer časopise se tentokrát objeví pirátská loď.

LEGO CITY - 12.4.

LEGO City časopis pak přichází s poměrně pěkným příbalem, kterým je figurka stavitele, jež řídí malý parní válec.

LEGO MINECRAFT

Nový LEGO Minecraft časopis byl na poslední chvíli přesunut až na květen, nicméně byl zároveň navýšen počet čísel LEGO Minecraft časopisu pro tento rok na 5 oproti původně plánovaným 4 vydáním.

LEGO STAR WARS - 12.4.

Příznivci LEGO Star Wars mohou být znovu potěšeni, jelikož v novém LEGO Star Wars časopise se objeví klonovaný voják z 212. legie a těch není pro fanoušky zřejmě nikdy dost.

LEGO NINJAGO - 26.4.

V dubnovém čísle LEGO Ninjago časopisu se objeví figurka Zlatého dračího Jaye z řady Ninjago Crystalized.

Na který z nových časopisů se nejvíce těšíte? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 134,90 Kč (4,99 € - 5,49 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Komiks (různé druhy). Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.