LEGO časopisy | listopad 2022

LEGO časopisy | listopad 2022

Friends, Star Wars, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy, Explorer

Listopad už je za rohem a spolu s ním se chystají na vydání v Česku poslední čísla LEGO časopisů pro tento rok. V listopadu tak vyjde 6 časopisů, z nichž některé obsahují poměrně zajímavé příbaly.

Pokud se chcete dozvědět více o časopisech můžete si přečíst náš článek.

LEGO FRIENDS - 7.11.

Na začátku listopadu vychází LEGO Friends časopis, který je ze všech časopisů aktiálně pouze jediný určený primárně pro dívky. Tentokát bude příbalem pekárna na sušenky.

LEGO EXPLORER - 15.11.

V LEGO Explorer časopisu se vrátíme hloboko do minulosti s hračkou dinosaura.

LEGO NINJAGO LEGACY - 16.11.

V LEGO Ninjago Legacy časopise najdeme (core) Kaie a (legacy) Ghoultara, který se v této verzi objevil pouze v setu 71738 Zane a bitva s titánskými roboty.

LEGO STAR WARS - 23.11.

Ve Star Wars časopise se po dvou minifigurkách objeví ministavba, a to konkrétně Mandaloriánská stíhačka (micro verze setu 75316).

LEGO SPIDER-MAN - 24.11.

V celkově teprve druhém vydání LEGO Spider-Man se objeví jako příbal Carnage, což je jeden z poměrně známých záporáků Spider-Mana a stejně jako Venom je to symbiont. Postavu Carnage můžete znát třeba z filmu Venom 2: Carnage přichází. V LEGO setech není poslední roky Carnage extra vzácný, ale neobjevuje se zas tak často jako někteří jiní padouši. 

LEGO NINJAGO - 24.11.

A konečně v LEGO Ninjago časopise se můžete těšit na dalšího Zlatého dračího nindžu, kterým je tentokrát Zane. Tato konkrétní figurka se objevila pouze v jednom setu a to 71773 Kaiova zlatá dračí čtyřkolka, který má aktuálně doporučenou cenu 2449 Kč, takže Zane je rozhodně zajímavý příbal.

Děkuji paní Bárové za poskytnuté materiály pro tento článek.

Na nové časopisy pro rok 2023 se můžete těšit již na konci prosince!

Které letošní téma LEGO časopisů vás nejvíce bavilo? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 134,90 Kč (4,99 € - 5,49 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Ninjago Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Ninjago Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.