LEGO časopisy | prosinec 2022 & leden 2023

LEGO časopisy | prosinec 2022 & leden 2023

City, Friends, Star Wars, Jurassic World, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy, Explorer

Aktualizace (31.1.): Nakonec tu máme ještě jednu překvapivou aktualizaci, jelikož jsem se dozvěděl, že včera vyšel také nový LEGO Star Wars Komiks, ve kterém najdete různé druhy příbalů ze starších LEGO Star Wars časopisů.


Aktualizace (19.1.): Dopnili jsme všechny obrázky a informace k příbalům LEGO časopisů pro leden 2023. V únoru se můžete těšit opět na několik nových časopisů mezi nimiž nebude chybět například nové číslo LEGO Batman časopisu nebo nový LEGO Friends časopis, který již bude obsahovat informace k novým hlavním hrdinům seriálu Friends.


Aktualizace (11.1.): Již známe všechny příbaly pro leden a příslušné informace a obrázky byly doplněny do původního článku.


Původní článek: Nový rok je za dveřmi a s ním přijdou i nové LEGO časopisy, ve kterých budou jako vždy více či méně zajímavé minifigurky a ministavby. Bohužel tentokrát nemám úplně kompletní informace o všech příbalech a ani nejlepší obrázky toho, co bude v nových číslech, nicméně, jakmile je budu mít, tak článek aktualizuji. Mimochodem v roce 2023 se celkově zvýší počet LEGO časopisů a některá témata, tak budou vycházet častěji (především Ninjago).

LEGO EXPLORER - 30.12.

Ještě v prosinci vyšel nový LEGO Explorer časopis tentokrát s ministavbou ponorky.

LEGO NINJAGO - 4.1.

V Ninjago časopise se objeví oblíbený záporák mnoha jmen z nichž jedno je i Křišťálový král, jež byl mimo jiné hlavním záporákem zatím poslední Ninjago sezóny s názvem Crystalized.

LEGO CITY - 5.1.

V LEGO City časopise se můžete těšit na policejního důstojníka s podvodním skútrem.

LEGO JURASSIC WORLD - 9.1.

V LEGO Jurassic World časopise se po dlouhé době v Česku objeví i minifigurka, kterou je protentokrát padouch Rainn Delacourt. Kromě této minifigurky najdete v balení také zeleného raptora a malou základnu.

LEGO STAR WARS - 9.1.

V LEGO Star Wars časopise bude čekat Luke Skywalker ve svém obleku z Hothu.

LEGO NINJAGO LEGACY - 12.1.

V LEGO Ninjago Legacy časopise se tentokrát objeví Zane v core obleku a legendárnÍ Garmadon.

LEGO FRIENDS - 12.1.

V LEGO Friends bude jako příbal královské štěňátko s několika doplňky. Toto bude zároveň poslední číslo LEGO Friends časopisu, kde budou jako hlavní hrdinky vystupovat stále Olivie, Emma, Stephanie, Mia a Andrea.

LEGO MARVEL SPIDER-MAN - 19.1.

A v poslením časopise pro leden 2023 najdeme Milese Moralese, což je poslední dobou velice oblíbená postava známá například z filmu Spider-Man: Paralelní světy.

Zdroj obrázku: send.cz

LEGO STAR WARS KOMIKS - 30.1.

U tohoto komiksu můžete najít různé druhy příbalů ze starších vydání LEGO Star Wars časopisů.

Zdroj obrázku: ceskatrafika.com

Pokud se chcete dozvědět více o časopisech můžete si přečíst náš článek.

Na který z nových časopisů se nejvíce těšíte? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 134,90 Kč (4,99 € - 5,49 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Ninjago Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Ninjago Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.