LEGO časopisy | říjen 2022

LEGO časopisy | říjen 2022

City, Star Wars, Jurassic World, Ninjago, Časopisy

Je tu říjen, a proto je čas podívat se na to, které LEGO časopisy vyjdou tento měsíc a jaké v nich budou příbaly. 

Pokud se chcete dozvědět více o časopisech můžete si přečíst náš nedávno vydaný článek.

LEGO CITY - 6.10.

Poslední LEGO City časopis pro tento rok přichází s figurkou hasiče a jeho čtyřkolkou.

LEGO STAR WARS - 6.10.

V LEGO Star Wars časopise pak najdete velice zajímavý příbal, kterým bude Mandalorian Warrior, jenž se objevil zatím pouze v setu 75316 Mandaloriánská stíhačka.

LEGO NINJAGO - 10.10.

V LEGO Ninjago časopise bude též zajímavý příbal, jímž bude Zlatý dračí Kai z nejnovější velkolepé Ninjago sezóny Crystalized. Figurka Zlatého dračího Kaie se dosud objevila pouze v setu 71769 Coleův dračí teréňák.

LEGO JURASSIC WORLD - 17.10.

V LEGO Jurassic World časopise, který je stejně jako City polsedním číslem pro tento rok, pak najdete raptora s přepravním přívěsem.

Děkuji paní Bárové za poskytnuté materiály pro tento článek.

Zaujal vás nějaký z nadcházejících časopisů? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 134,90 Kč (4,99 € - 5,49 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Ninjago Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Ninjago Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

 

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.