LEGO Icons modulární budova pro rok 2023 bude Jazzový klub!

LEGO Icons modulární budova pro rok 2023 bude Jazzový klub!

Icons, Nové sety

LEGO stejně jako každý rok vydá v lednu i nový set z řady modulárních budov. Tentokrát se bude jednat o jazzový klub vedle něhož se nachází pizzerie a krejčovská dílna.

LEGO modulární budovy již pokrývají celou řadu různých druhů budov od banky přes policejní stanice až po hotel a mnoho dalších, avšak tentokrát LEGO přichází s další originální budovou jejíž hlavní část tvoří právě jazzový klub. Tato budova dostala také poměrně neobyčejnou kombinaci barev, která však obecně vzbudila rozporuplné reakce. 

Set se skládá z 2899 dílků a má doporučenou cenu 5 899 Kč. Set bude v prodeji od 1. ledna 2023 pro VIP zákazníky na LEGO.com a od 4. ledna pak pro všechny. Mimochodem pokud se dobře podíváte na krabici, tak si můžete všimnout, že je na ni již logo LEGO Icons, které by se teď mělo začít objevovat u všech nových LEGO Icons setů. 

Jazzový klub

 

Číslo stavebnice:
10312
Počet dílků:
2899
Počet minifigurek:
8
Doporučená cena:
5899 Kč
Datum vydání:
4. ledna
Více informací o stavebnici

Pojďme se blíže podívat na samotné části budovy. Budovu lze rozdělit na tři části + střechu.

V přízemí budovy se nachází vchod, který je pod 45 stupňovým úhlem a tvoří tak poměrně výrazný prvek stavby. U tohoto chodu si můžete všimnout okénka, kde se prodávají vstupenky a v levé části budovy se pak dále nachází samotný jazzový parket, několik stolů se židlemi pro diváky a také toaleta, která je schovaná pod schodami. V pravé části se pak nachází pizerie.

V prvním patře budovy nalezneme v levé části balkon, ze kterého je vidět na vystupující hudebníky a v pravé části pak krejčovskou dílnu.

Druhé patro budovy pak nabízí šatnu pro vystupující hudebníky nebo kouzelnici a v pravé části je možné vidět skleník s různými druhy zeleniny, které se hodí na pizzu. Budova je samozřejmě zakryta šedou střechou, na které se nachází veverka.

Set obsahuje celkem 8 minifigurek, kterými jsou 3 členové jazzové skupiny, kouzelnice, pizzař, rozvažeč pizzy, krejčí a také prodavačka vstupenek.

Pokud budete chtít zařadit tuto budobu do své sbírky asi vás zajímá, jak bude vypadat mezi dalšími "modulárkami". Přesně na to se můžete podívat na obrázku níže nebo se můžete kouknout na recenze od různých LEGO Ambassadorů.

Líbí se vám LEGO modulární budova pro rok 2023? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.