LEGO Ideas 21335 Motorizovaný maják je na obzoru!

LEGO Ideas 21335 Motorizovaný maják je na obzoru!

Ideas, Nové sety

LEGO dnes oficiálně představuje další LEGO Ideas set maják. Set vychází z návrhu majáku od Roses Must Build, jehož podobnost s finálním modelem nelze přehlédnout. Největší změnou oproti původnímu modelu je změna měřítka, díky kterému ale mohou být zahrnuty i dvě figurky.

Motorizovaný maják se dostane do prodeje již za 14 dní, tedy 1. září. Set se skládá z 2065 dílků a má stanovenou doporučenou cenu na 7 899 Kč. Cena se na první pohled může zdát vysoká, ale značnou část této ceny tvoří právě motorizace. Součástí setu jsou i dvě figurky, konkrétně správce majáku a mořeplavec se člunem.

Motorizovaný maják

Číslo stavebnice: 21335
Počet dílků: 2065
Počet minifigurek: 2
Doporučená cena: 7 899 Kč
Datum vydání: 1. září

Stavba je postavena na nové tmavě modré desce, která ladí s celkovým tmavším pojetím majáku. Maják stojí na skále, která ukrývá truhlici s pokladem a do majáku se dostanete po cestě s kamennými schody. Samotný maják je pak tvořen menším příbytkem pro správce majáku a několika patrovou věží. V příbytku můžeme najít postel, krb, několik věcí do kuchyně, obraz a dokonce i hodiny. Ve věži pak můžeme nalézt žebřík, který vede až k ochozu majáku a v jednotlivých patrech věže lze najít různé detaily. Zadní stěny věže a střecha příbytku jsou odnímatelné, abyste si mohli prohlédnout interiér. Dominantou setu je pak světlo v majáku, se kterým lze díky motorizaci kromě svícení i otáčet. LEGO navíc šlo tentokrát ještě dál a set disponuje i na míru vyrobenými dílky v podobě Fresnelovy čočky. Krásnými doplňky sady jsou také jistě kotva poblíž majáku a racek, který je typický pro různé námořnické sety.



 

Více obrázků naleznete zde.

V říjnu se také můžete těšit na nový LEGO Ideas set The Office, který jsme vám představili již minulý měsíc.

Líbí se vám nový motorizovaný maják? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.