LEGO IDEAS - Čelisti, kočka a další nadcházející projekty!

LEGO IDEAS - Čelisti, kočka a další nadcházející projekty!

Ideas

LEGO IDEAS minulý týden představilo dva nové projekty, které vyjdou jako oficiální produkty LEGO Ideas. V tomto článku vám představíme tyto dva vítězné modely z nejnovějšího kola výběru LEGO Ideas a zároveň se ohlédneme za tím, které další LEGO Ideas projekty jsou právě ve vývoji.

V tomto nejnovějším kole se vybíralo z celkem 35 projektů LEGO Ideas, z nichž však některé již nepřipadaly v úvahu, jelikož se kryly s někerými nedávno vydanými LEGO sety. Nakonec se úspěšnými modely z tohoto kola staly Jaws (Čelisti) a Cat (Kočka).

 

Jaws (Čelisti)

Prvním z úspěšných návrhů na nový set je model Jaws, v češtině známý jako Čelisti, který je samozřejmě založený na stejnojmenném legendárním filmu. Tento set balancuje dost na hraně s tím, co LEGO obvykle dělá, jelikož se stejně jako třeba u Stranger Things jedná o relativně drsnější snímek, který není vhodný pro mladší diváky. Každopádně set představí, jak loď se všemi třemi "lovci", tak i samotného obávaného žraloka. Na fanouškovsém modelu jsou různé detaily a nechybí ani výrazné žluté "barely". Myslím, že hodně z této stavby by mohlo být i zachováno, ale uvidíme kolik změn LEGO udělá. Tento set každopádně očekávajte nejdříve kolem jara příštího roku, spíše déle. Více obrázků zde.

Cat (Kočka)

Druhým schváleným návrhem na nový set je pak Cat, tedy Kočka, jež by mohla zaujmout, jak milovníky koček, tak třeba i ty, kteří na ně mají alergii nebo nemají čas starat se o takového domácího mazlíčka. Kočka představuje prostě klasickou domácí kočku v poměrně masivní velikosti na poměry LEGO, takže se bude jednat o poměrně originální set z hlediska měřítka LEGO zvířete. Neodpustím si také poznamenat, že tento set představuje zajímavý doplněk do NINJAGO® City z filmu The Lego Ninjago Movie. Tento set pak stejně jako Čelisti můžete očekávat v příštím roce. Více obrázků zde.

Další nadcházející projekty LEGO Ideas

Kromě výše zmíněných setů je v různé fázi vývoje celkem 10 dalších LEGO Ideas setů. Těmito modely jsou Viking Village, LEGO Insects, The Orient Express, Polaroid OneStep SX-70, Dungeons and Dragons, Your Family Tree, Tribute to Galileo Galilei (bude jako dárek k nákupu), Red London Telephone Box, The Nightmare Before Christmas a posledním připravovaným projektem, jehož odhalení očekáváme velice brzy je pak Hocus Pocus.

 

 

 

Osobně se nejvíce těším na Jaws a The Nightmare Before Christmas.

Jaké jsou vaše vyhlížené LEGO Ideas sety? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.