LEGO katalog pro první polovinu roku 2023 je tu!

LEGO katalog pro první polovinu roku 2023 je tu!

Katalogy

Nový LEGO katalog pro první polovinu roku 2023 je tu! V katalogu opět najdete i doporučené ceny a online katalog je navíc plný animací.

Již 1. ledna se tradičně objevil online nový LEGO katalog, nicméně pouze pro několik vybraných zemí a zbytek nebyl k dispozici. Od dnešního dne je však již pro většinu zemí dostupný nový online katalog, který sebou přináší také mnoho animací.

Animace se poprvé v online LEGO katalogu objevily již minulý rok a to u zemí, které měly vánoční verzi katalogu, každopádně teď se již přesunuly i do katalogů všech ostatních zemí. Animace mohou zpestřit katalog, nicméně jejich nevýhoda je delší načítání, pro někoho možné rušení, a pokud se stáhnete pdf verzi katalogu, tak v ní budete mít prázdná místa u některých produktů, které jsou v online katalogu animované. Naštěstí u fyzické verze, však budou klasicky obrázky a prázdná místa po animacích tam nenaleznete. Fyzická verze by měla být dostupná brzy u prodejců hraček, kteří obvykle poskytují tento katalog zdarma.

Pro mnohé fanoušky bylo loni v létě zklamáním, že v katalogu chybí doporučené ceny, avšak se zdá, že důvodem pro tento krok bylo opravdu pouze přeceňování mnoha setů, které se konalo v září a v novém katalogu již opět doporučené ceny najdeme, tedy alespoň v české a slovenské verzi, kde doporučené ceny klasicky bývaly.

V katalogu pak jako obvykle najdeme sady, které jsou aktuálně v prodeji či brzy budou, avšak klasicky chybí mnoho exkluzivních a částečně exkluzivních sad (surprise setů). Zajímavostí nového katalogu také je, že v něm po dlouhé době nalezneme hned několik setů BrickHeadz a také se promíchalo pořadí témat, jak za sebou jdou v katalogu. Všechny nové sety, které se v katalogu objevily jsme vám již představili v našem článku a najdete je také v seznamu LEGO setů pro rok 2023, nicméně níže jsem přesto přidal některé zajímavější stránky z nového katalogu a pod nimi pak najdete seznam katalogů pro různé země. 

 

 

 

Starší katalogy LEGO si můžete prohlédnout zde a níže najdete seznam s odkazy na LEGO katalogy pro různé země.

Země Odkaz
Česká republika Katalog
Slovensko Katalog
USA Katalog
Austrálie Katalog
Belgie Katalog
Bulharsko Katalog
Čína Katalog
Dánsko Katalog
Estonsko Katalog
Finsko Katalog
Francie Katalog
Holandsko Katalog
Hongkong Katalog
Chorvatsko Katalog
Itálie Katalog
Izrael Katalog
Japonsko Katalog
Litva Katalog
Lotyšsko Katalog
Maďarsko Katalog
Německo Katalog
Norsko Katalog
Nový Zéland Katalog
Polsko Katalog
Portugalsko Katalog
Rakousko Katalog
Rumunsko Katalog
Rusko Katalog
Řecko  Katalog
Singapur Katalog
Slovinsko Katalog
Spojené arabské emiráty Katalog
Srbsko Katalog
Španělsko Katalog
Švédsko Katalog
Švýcarsko Katalog
Tchaj-wan Katalog
Turecko Katalog
Ukrajina Katalog
Velká Británie Katalog

 

Které sety z nového katalogu vás nejvíce zaujali a jste rádi, že se do katalogu vrátily doporučené ceny? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.