Lego připravuje novou Eiffelovu věž, která bude mít přes 1.3 metru

Lego připravuje novou Eiffelovu věž, která bude mít přes 1.3 metru

Creator Expert

Novinky okolo Creator Expert tématu se poslední dny jen hrnou, spousta z nich ještě nebyla oznámená, ale všichni fanoušci netrpělivě očekávají, co si pro nás LEGO připraví. Dnes by měla být oficiálně oznámena nová stavebnice LEGO 10298 Vespa 125 o které jsem psal v jednom z minulých článků.

Nynějíší zjištení o možném vydání nové Eiffelovky by udělalo určitě radost nejdenomu fanouškovi, který si nepořídil již první verzi LEGO 10181 Eiffelova věž a nebo mu přišla verze z Architecture příliš malá. To se o nové Eiffelovce rozhodně říci nedá, protože podle předběžných informací by měla dosahovat až 1.3 metru, což by znamenalo, že bude větší než původní verze z Creator Expert. Zároveň také víme, že by měla mít číslo setu 10307. Na novou Eiffelovu věž si ale ještě nějakou dobu počáme, vydaná má být na pozdim tohoto roku, konkrétně v listopadu.

Zároveň by se mělo jednat o další stavebnici s cenovkou přesahující 15 000 Kč, konkrétně se mluví o částce 629,99 EUR, což v přepočtu je něco málo přes 15 000 Kč, jak ale víme, většinou je cena v českém LEGO e-shopu ještě o něco vyšší.

Bohužel zatím nebyly zveřejněny žádné fotografie, které by slibovanou novinku alespoň částečně odhalili. Je tak třeba tuto novinku brát pořád s určitým odstupem, většinou však tyto zvěsti vyjdou a LEGO oficiálně stavebnici dříve či později představí.

Zároveň kolují zvěsti o tom, že by LEGO na počest právě Gustave Eiffela vydá také GWP (dárek k nákupu). O tom zatím toho moc nevíme, mělo se se ale snad jednat o set s číslem 40579.

Informace o stavebnici

Číslo setu: 10307
Rozměry:
 okolo 1.3 metru na výšku
Cena: okolo 15 000 Kč (629,99 EUR)

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.