Lego spouští LEGO® Build a Minifigure, nástroj pro vytvoření vlastní minifigurky

Lego spouští LEGO® Build a Minifigure, nástroj pro vytvoření vlastní minifigurky

Minifigures

Sestavit si vlasní minifigurku, to je nejspíše sen každého lego fanouška. Do nedávna existovalo několik cest, jak si alespoň částečně LEGO minifigurku vytvořit, nyní se ale zdá, že nám to LEGO o něco ulehčí, alespoň u základní typů minifigurek.

 

Sestav si vlasní minifigurku

LEGO zvěřejnilo nový online editor pro sestavení vlastních LEGO minifigurek, který je dostupný zde. O co víc tato novinka potěší je i to, že LEGO tento editor spouští v první fázi a beta verzi pouze v zemích Asijského Pacifiku a Evropy, kam spadáme i my. Za cenu 198,99 Kč za tři minifigurky, resp. 66,33 Kč za jednu minifigurku si můžete sestavit svojí vlasní minifigurku od hlavy až k patě, navíc si můžete vybrat i doplňek, který je také součásí minifigiruky a nic navíc za něj neplatíte.

Aplikace pro sestavení vlastní minifigurky

 

Sestavíte si spíše běžnějíší minifigurky

Aplikace pro sestavení vlastní minifigurky

Aplikace pro sestavení vlastní minifigurky

Aktuálně je na výber z 29 hlav, 30 pokrývek hlavy (vlasy, helmy apod.), 31 variant těl, 31 typů nohou a 29 doplňků. Což na prvný pohled nevypadá jako hodně, ale dají se i nyní vytvořit kombinace zajímavých minifigurek. Vzhledme k tomu, že se jedná o beta verzi, možná nás LEGO překvapí a postupně bude přidávat další kombinace dílků a doplňků. I tak si ale myslím, že výber se nějak masivně nezvětší, protože by pak moc nedávala smysl série minifigurek, které LEGO každý rok vydává.

 

Objednávka a platba

Objednávka vlastní minifigurky

Objednat můžete minimálně 3 minifigurky za cenu 198,99 Kč. Limit zde bude nejšpíš kvůli tomu, aby se to společnosti vyplatilo, i když si myslím, že musí mít proces kompletace minifigurek udělaný automaticky. Pokud by jste však chtěli více jak 3 minifigurky, není problém. Každá další minifigurka vás bude stát 66,33 Kč. K objednávce si ale musíte přičíst ještě poštovné, pokud budete objednávat jen minifigurky. Cena dopravy je na legu za 150 Kč, pokud však objednáte minifigurek více, nebo přihodíte nějakou tu stavebnici a dostanete se nad 1 500 Kč, dopravu máte zdarma.

 

Co je tedy alespoň pro mě příjemným překvapením, je cena za jednu minifigurku, která mě více než potěšila a tak mohu s radostí říci, že si určitě pár minifigurek vytvořím a objednám. A jaký názor na to máte vy? Líbí se vám?

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.