LEGO Star Wars 75331 UCS Razor Crest oficiálně představen

LEGO Star Wars 75331 UCS Razor Crest oficiálně představen

Star Wars, Nové sety

Seriál Mandalorian ze světa Star Wars se stal velice oblíbeným, a proto není divu, že LEGO nyní vydává UCS verzi Razor Crestu, což je vesmírná loď hlavního hrdiny seriálu. Celkově se jedná o třetí LEGO verzi Razor Crestu, první byla v roce 2020 a druhá letos v lednu jako microfighter (ještě jedna opravdu malá verze Razor Crestu se objevila nedávno v časopise).

UCS (Ultimate Collector Series) verze je samozřejmě mnohem větší než předchozí LEGO verze této lodi a přichází s 6187 dílky. Cena je však také značně vyšší a to 15 299 Kč. Set vychází 3. října pro VIP zákazníky na lego.com a 7. října pro všechny ostatní.

The Razor Crest™

Číslo stavebnice: 75331
Počet dílků: 6187
Počet minifigurek: 4
Doporučená cena: 15 299 Kč
Datum vydání: 7. října

Razor Crest je dlouhý 72 cm, široký 50 cm a vysoký 24 cm, takže se jedná o opravdu dost velkou a masivní loď. Celá loď stojí na třech pevných přistávacích nohou, které však nejdou schovat (do letového módu). Loď má na obou bocích obrovské turbíny, které jsou typické pro Razor Crest. Na přední části Razor Crestu pak najdeme dvě velká děla, která jsou také typickým znakem tohoto kosmického plavidla. Na boku lodi pak najdeme stejně typické žluté pruhy, které celkem vynikají vzhledem k tomu, že většina Razor Crestu je šedá.

Razor Crest má tři vchody a to dva boční a jeden v zadním nákladovém prostoru, který působí asi nejzajímavěji i díky vysouvacím pístům. Do interiéru vozidla se pak samozřejmě dostanete i postupným oddělením větších částí lodi.

V interiéru tedy pak najdete velký nákladový prostor, kde jsou 2 postavy v karbonitu a samozřejmě nechybí i přístroj na "zkarbonitování", dále najdete v lodi skříň plnou zbraní, pár imperiálních krabic a další drobnosti jako i třeba helmu a jetpack Boba Fetta. Více vpředu lodi je pak Mandalorianova postel a žebřík vedoucí nahoru ke kokpitu. Mezi kokpitem a místností nad žebříkem jsou dveře. V samotném kokpitu se nacházejí tři židle a ovládací panely. Nahoře mezi křídly je umístěn také únikový modul, do kterého lze dát jakoukoliv figurku.

Součástí setu jsou samožřejmě i 4 figurky, konkrétně Mandalorian (Din Djarin), který má v setu i vlasy, Grogu (the child) se svým malým vznášejícím se vajíčkem, Mythrol a Kuiil, který jede na svém Blurrgovi.

V setu nechybí ani plaketa, která je tentokrát opět jako samolepka, nicméně nám bylo potvrzeno, že UCS plakety budou v budoucnu potištěné (to nemusí platit hned pro příští model).

Více obrázků naleznete zde.

Líbí se vám tento nejnovější Star Wars UCS set? dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.