LEGO Star Wars BrickHeadz Tuskenský nájezdník dorazí již v lednu!

LEGO Star Wars BrickHeadz Tuskenský nájezdník dorazí již v lednu!

BrickHeadz, Star Wars, Nové sety

LEGO 40615 Tuskenský nájezdník je jedním ze čtyř nových BrickHeadz setů, které půjdou na trh v lednu příštího roku. Další tři BrickHeadz sety, které v tu dobu vyjdou, budou produkty nesoucí značku Pán Prstenů a věnujeme jim samostatný článek.

LEGO vydalo již mnoho setů BrickHeadz pod licencí Star Wars a tentokrát se dostane i na tuskenského nájezdníka. Tuskenští nájezdníci žijí v poušti na planetě Tatooine a vzhledově jsou rozhodně na pvní pohled jasně rozeznatelný druh, jelikož mají hned několik typických znaků, kterými jsou mimo jiné nošení pískově zabarvených hábitů, hnědých masek, ze kterých vykukují šedé otvory na oči a kukel, ze kterých vystupují šedé "trny". Jako zbraňě pak tento druh používá jejich typické "hole s bodáky" a pušky. Všechny tyto znaky jsou také zakomponovány do LEGO verze této BrickHeadz, kterou si můžete prohlédnout níže.

Tuskenský nájezdník

 

Číslo stavebnice:
40615
Počet dílků:
152
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
259 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

V posledních týdnech bylo opravdu mnoho LEGO novinek a bohužel na články nebyl čas, nicméně o novinkách, které vyšly v předchozích dvou týdnech vás ještě budeme postupně zpětně informovat. Novinkami většinou byly však sety pro rok 2023, a pokud nechcete čekat na články, tak si tyto sety můžete prohlédnout v našem seznamu či je samozřejmě již najdete i v databázi briky.

Líbí se vám BrickHeadz Tuskenský nájezdník? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 1 komentář
VojtaSkywalker
VojtaSkywalker
Abych byl upřímný, uvítal bych sety jiného typu. Nabízí se například nápady na sety z nedávno odvysílaného seriálu o Cassianu Andorovi, či více battlepacků, jak tomu bývávalo dříve