LEGO vydalo dalších 7 stavebnic s tematikou Jurassic World

LEGO vydalo dalších 7 stavebnic s tematikou Jurassic World

Duplo, Jurassic World

Lego nám posledních pár dní naděluje samé nové stavebnice, což je určitě dobře. Tentokrát si pro nás LEGO přichystalo novinky pro fanoušky Jurassic World a to i pro ty nejmenší. Dvě stavebnice totiž pochází z tématu Duplo.

 

Atrociraptor: honička na motorce

Stavebnice obsahuje 169 kostiček, což není vůbec moc a řadí se tak k jedním z nejmenších setů. Cenovka je zde nastavená na 499 Kč, datum vydání 17. dubna. Detail setu zde.

 

Odchyt velociraptorů Blue a Bety

Pro milovníky velociraptorů je tato stavebnice jako dělaná, potěší nejen dinosaurem, ale také pěkným autíčkem. Stavebnici bude možné pořídit od 17 dubna za 729 Kč na oficiiálním LEGO obchodě. Detail setu zde.

 

Quetzalcoatlus – přepadení letadla

Dlouho jsme tu neměli žádné letadlo, mě tyto typy letadel zrovna moc neoslovují, ale věřím, že děti si s tím vyhrají rádi. Od 17. dubna na oficiálním LEGO obchodě za 1299 Kč. Za 306 kostiček mi zde příjde cenovka trošku přehnaná. Co myslíte? Detail setu zde.

 

Útěk T-rexe a atrociraptora

Další pěkná stavebnice s velkým dinosaurem, která děti opět nadchne, potěší i nákladní vůz, do kterého se taktéž vejde menší dinosaurus. Pořídit ho budete moci už 17. dubna za 2349 Kč v oficiálním LEGO obchodě. Detail setu zde.

 

Útěk T-rexe

Lego určné pro děti od 4 let. Obsahuje dinosaura a helikoptéru. Na oficiálních stránkách LEGO bude k sehnání od 17. dubna za 1299 Kč. Detail setu zde.

 

Hon na pteranodona

Poslední set z této kategorie, opět potěší dinosaurem a je určen pro menší děti. Na oficiálních stránkách LEGO k dostání od 17. dubna za 499 Kč. Detail setu zde.

 

Dinosauří školka

Když jsem mluvil o tom, že si na své přijdou i ty nejmenší, myslel jsem právě tuto stavebnici Duplo. K pořízení od 17. dubna za 499 Kč na oficiálních stránkách LEGO. Detail setu zde.

 

Kdo si počká, ten se dočeká!

Zároveň platí, že všechny tyto sety se brzy objeví v běžných hračkářstvích a internetových obchodech. Pokud tak vaše ratolesti neprahnou pro stavebnici hned, určitě se vyplatí počkat na nějakou pěknou akci. O tom, jaké akce a kde právě probíhají můžete sledovat na stránkách jednotlivých setů, kde uvidíte nabídky, stejně tak jako na našem discordu.

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.