Minifigurky LEGO® – 24. série vyjdou již v lednu!

Minifigurky LEGO® – 24. série vyjdou již v lednu!

Minifigures, Nové sety

V lednu vyjde další klasická řada LEGO Minifigurek a stejně jako posledních pár let se můžete těšit celkem na 12 nových figurek. Tentokrát LEGO poměrně překvapilo a najdete zde mnoho zajímavých figurek, které vám přiblížíme níže v článku.

Po různých únicích popisků až po první obrázky nové série minifigurek na začátku týdne, LEGO ve středu vydalo i oficiální obrázky této nové série. Tato série byla podle prvních reakcí fanoušků velice dobře přijata a snad každý si tu najde alespoň jednu zajímavou figurku. Nové minifigurky jsou následující: fanoušek v kostýmu T-rexe, rokoková aristokratka, robotický válečník, hrnčířka, roznašeč novin, skřet, fotbalová rozhodčí, sokolnice, ochranář, maskot v podobě mrkve, hnědý kosmonaut a kosmodítě a jezdkyně na houpacím koníku. Bude se jednat již o 24. sérii (klasických) minifigurek a na trh se tato řada dostane 1. ledna 2023. Ještě bych dodal, že figurky budou zatím stále balené v klasických plastových sáčcích, minifigurky s novými krabicovými obaly by měli nejspíše přijít až v září 2023.

Minifigurky LEGO® – 24. série

 

Číslo stavebnice:
71037
Počet dílků:
±8
Počet minifigurek:
1 (z 12)
Doporučená cena:
94 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Pojďme si představit všech 12 minifigurek, na které se můžete již v lednu těšit.

Fanoušek v kostýmu T-rexe

První z nových figurek je fanoušek v kostýmu T-rexe, který má především skvěle propracovanou masku T-rexe.

Rokoková aristokratka

Druhou novou postavou je rokoková aristokratka v růžových šatech a se zajímavým dílkem vlasů. Jako příslušenství je tu také malá bílá čivava.

Robotický válečník

Další postavou je robotický válečník, který nosí zajímavou helmu a má poměrně originálně postavenou zbraň.

Hrnčířka

Postava hrnčířky nosí na hlavě nový dílek smotaného ručníku a je dodávána s příslušným příslušenstvím, které patří k této profesi.

Roznašeč novin

Jednou z figurek, která na sebe upoutala velkou pozornost je roznašeč novin, kterým je malý kluk z dřívějších dob, jenž u sebe nosí také prak a má i klasickou "starou" čepici. U této figurky samozřejmě nechybí i dílek novin, kde můžete zahlédnout obrázek LEGO policisty.

Skřet

Obrázky figurky skřeta unikly již dříve tento rok a tato postava se zdála již od začátku poměrně zajímavá. Nejvýraznějším prvkem této postavy je samozřejmě kromě štítu a potrhaného pláště i nový dílek velké "tlamy" se skřetíma ušima. Ork má na své hrudi také příslušné logo skřetů.

Fotbalová rozhodčí

Fotbalová rozhodčí je jedna z méně výrazných figurek této sezóny, avšak rozhodně stojí za zmínku, jelikož se určitě bude hodit fanouškům fotbalu a navíc má u sebe krom žluté a červené karty i fotbalový míč, který se v posledních letech v sadách moc neobjevuje.

Sokolnice

Rytíři Black Falcon se v posledních letech objevují poměrně často a tentokrát se členka Black Falcon dostane dokonce i do série minifigurek. Tato figurka má u sebe také šedého sokola.

Ochranář

Samotná figurka ochranáře není špatná, avšak většinu pozornosti tu na sebe strhává koala, která zaujala mnoho fanoušků.

Maskot v podobě mrkve

LEGO figurky v převleku za ovoce a zeleninu jsou již klasickými členy různých řad minifigurek a dokonce i některých setů. Tentokrát tu dostáváme figurku s kostýmem mrkve, která by však mohla přijít vhod především majitelům setu 60347 Obchod s potravinami, ke které se tato figurka hodí.

Hnědý kosmonaut a kosmodítě

Highlihtem této série minifigurek je pak pro mnoho fanoušků nový Classic Spaceman v hnědé barvě, který u sebe má navíc i kosmodítě v modrém obleku.

Jezdkyně na houpacím koníku

Poslední z nových figurek je jezdkyně na houpacím koníku, u které najdeme především právě zajímavý dílek houpacího koníka.

Další řada minifigurek by měla přijít nejspíše v květnu příštího roku a to pravděpodobně s tématem 100 let Disney!

Všechny sety pro rok 2023 najdete v našem seznamu.

Líbí se vám nová série minifigurek a kdo je váš favorit? Dejte nám vědět v komentáčích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.