Nový a neuvěřitelně velký LEGO Hulkbuster je tu!

Nový a neuvěřitelně velký LEGO Hulkbuster je tu!

Marvel Super Heroes, Nové sety

LEGO Hulkbuster vyšel v minulosti již několikrát, avšak toto je jeho největší a nejpropracovanější verze. Zároveň je to snad největší robot respektive robotický oblek, který LEGO kdy vydalo jako set a navíc je to také i doposud nejdražší LEGO Marvel set.

Tento rudý gigant obsahuje 4049 kostiček a na trh půjde za neuvěřitelně vysokou cenu 13 999 Kč. Set vyjde 4. listopadu pro VIP zákazníky a 9. listopadu pro všechny. Součástí této sady je také 1 exkluzivní minifigurka Tonyho Starka, tedy tvůrce Hulkbusteru.

Hulkbuster

Číslo stavebnice: 76210
Počet dílků: 4049
Počet minifigurek: 1
Doporučená cena: 13 999 Kč
Datum vydání: 9. listopadu

Tento Hulkbuster založený na verzi z filmu Avengers: Age of Ultron měří přes 52 cm na výšku, 47 cm na šířku a 24 cm do hloubky. Set je tvořen převážně tmavě červenými a zlatými kostičkami, které jsou typické pro tento robotický oblek. Robot má nicméně také 3 světelné kostičky, z nichž 2 jsou umístěny na dlaních a ta poslední je ukryta v hrudníku, dokonce se tu využívá i nedávno představené kostičky Fresnelovy čočky, která se objevila poprvé v setu 21335 Motorizovaný maják. Robot má samozřejmě také mnoho ohýbacích kloubů, které poskytují mnoho možností k působivému vystavení, nicméně tu zřejmě nejsou ohýbací klouby v kolenou, což je velice pravděpodobně kvůli mohutnosti modelu a celkové složitosti začlenění pevných ohýbacích kloubů do modelu.


Toto robotické brnění má také otevírací hrudník v němž je poměrně hodně místa a do něhož lze dát sestavitelnou figurku Iron Mana, která vyšla letos v lednu.


V setu nechybí ani již zmiňovaná exkluzivní figurka Tonyho Starka a plaketa.

Nakonec ještě několik obrázků dříve vydaných LEGO Hulkbusterů pro porovnání s novým Hulkbusterem.

76031 76104 76105 76164

Pokud se vám zdá nový Hulkbuster drahý a nechcete si kupovat ani starší verze, tak můžete počkat na nový menší Hulkbuster, který přijde v roce 2023 a jehož obrázky vám budete moci představit snad již v listopadu či začátkem prosince.

Více obrázků nového Hulkbusteru naleznete zde.

Líbí se vám nové provedení Hulkbusteru? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.