Nový LEGO Speed Champions Fast & Furious set je tu!

Nový LEGO Speed Champions Fast & Furious set je tu!

Nové sety, Speed Champions

LEGO v lednu vydá nový Speed Champions set, kterým bude další filmové auto, tentokrát se bude jednat o 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) s exkluzivní minifigurkou Briana O'Connera.

Tento set bude druhým setem Speed Champions s licencí Fast & Furious a zároveň třetím filmovým autem Speed Champions celkově. 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) vychází právě z již zmiňované filmové série Fast & Furious (Rychle a zběsile), která bude mít příští rok nový film. Tato sada představí vozidlo jedné z hlavních postav, kterou je Brian O'Conner (herec Paul Walker, který bohužel již zemřel). Set je opět stejně jako další Speed Champions skvěle designově udělaný, ale klasicky také nemá žádné speciální funkce. Auto se skvěle hodí do sbírky vedle setu 76912 Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T, který vychází ze stejné filmové série a také obsahuje jednu z jejiích hlavních postav.

Sada bude za doporučenou cenu 599 Kč a bude obsahovat 319 kostiček a 1 minifigurku, kterou je Brian O'Conner. Set vyjde na trh 1. ledna 2023.

2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)

 

Číslo stavebnice:
76917
Počet dílků:
319
Počet minifigurek:
1
Doporučená cena:
599 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

V březnu vyjdou další nové Speed Champions sety, které však již nebudou vycházet z filmů.

LEGO dnes vydalo obrovské množství LEGO setů a ještě nás další sety čekají, proto z časových důvodů budou vycházet články k těmto setům postupně v průběhu měsíce. Všechny nové sety však najdete v naší databázi a v seznamu setů pro rok 2023 zde.

Líbí se vám tento nový LEGO Speed Champions set? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.