Nový portál pro fanoušky LEGO stavebnic je tady!

Nový portál pro fanoušky LEGO stavebnic je tady!

Web

Rád bych vás přivítal na Briky. Na stránce, kde slovo LEGO je na každém kroku. Budeme zabývat vším, co je spojeného s LEGO stavebnicemi. Nový portál je konečně tady a já jsem rád, že jsme u toho společně!

 

Proč Briky? O co se jedná?

Jedná se projekt, který je vytvořen pro fanoušky LEGO stavebnic všech věkových kategorií. Trvalo to přes rok práce, ovšem nyní jsem došel s projektem do chvíle, kdy si myslím, že si zaslouží pozornost i vás, milovníků LEGO stavebnic.

Cílem Briky je stát se stránkou pro každodenní využívání fanoušky LEGO stavebnic, ovšem i občasné stavitele, kteří si zde najdou zábavu, vhodné dárky nebo inspiraci. Dalším cílem je pomoci při hledání ztracených dílků, návodů, nebo třeba nejlepších nabídek LEGO stavebnic.

 

Co tady najdu?

Na Briky nyní najdete databázi všech LEGO stavebnic, které byly za celou dobu vydány, společně s dalšími důležitými informacemi o jednotlivých setech, například datum vydání stavebnice, počet dílků, figurek ve stavebnici, kompletní seznam dílků u většiny stavebnic nebo třeba 3D model. Pro ty, kteří nemají LEGO stavebnic doma nikdy dost bude určitě potěšením propracovaný vyhledávač nejlepších nabídek z celého internetu, který budeme stále rozšiřovat o další weby.
Již dnes vyhledáváme nabídky z bazarů jako je Bazos.cz a Sbazar.cz, a máme již zapojené 3 e-shopy (Lego.com, Mall.cz, Czc.cz). Na další se můžete v blízké době těšit!

Pokud máte LEGO stavebnic opravdu hodně, můžete si svoji sbírku evidovat s velkým množstvím údajů, ať už samotnou cenou, cenou za dopravu, kde jste LEGO koupili atd. Samozřejmostí je také seznam přání, které můžete přeposílat rodině a přátelům v případě blížících se narozenin nebo Vánoc.

Toto ale teprve začátek! Projekt je ve fázi prvního spuštění a doufám, že společně budeme Briky budovat a posouvat stále dál.

 

Novinky ze světa LEGO

Protože každý fanoušek chce vědět co se kde děje, nezapomeňte se přihlásit na náš Discord nebo k odběru novinek po e-mailu, aby vám neuteklo ani jedno vydání stavebnice nebo aktuální zvěsti o plánovaných, ale dosud nevdaných setech. Budeme vám dodávat souhrn toho nejlepšího z LEGO světa, abyste se dobře bavili a užívali si čas s námi!

 

Databáze LEGO stavebnic a dílků

Najdete tu přes 16 tisíc LEGO stavebnic s dalšími informacemi o stavebnici, přehledu dílků a spoustu dalšího, na co se pojďte podívat!

 

Vyhledávač nejlepších nabídek

Protože LEGO stavebnic není nikdy dost, ovšem cena je někdy vyšší, než bychom si přáli, každý uvítá nějakou tu slevu. Od toho jsou u každého setu zobrazeny nejlepší nabídky z českých e-shopů a bazarů. Postupně samozřejmě budeme přidávat další!

 

Evidování vlastní sbírky

Máte tolik LEGO stavebnic, že už ani nevíte kde a kolik toho máte? Vyzkoušejte naši evidenci sbírky. Najděte si set, který vlastníte a přidejte si ho do sbírky. Přidat si k setu můžete další důležité informace, např. od koho jste LEGO koupili, kde se právě teď nachází, jaký je jeho stav, jestli máte všechny dílky, minifigy, návody, extra dílky nebo kolik vás stalo samotné LEGO a poštovné. A kdyby vám tam něco náhodou chybělo, tak stačí napsat na náš Discord a my uděláme maximum, abychom vám vyhověli.

Abych nezapomněl! Samozřejmě si můžete svoji sbírku propojit s Brickset.com!

 

Seznam přání

Kdyby náhodu někdo nevěděl, co vám má pořídit k narozeninám, Vánocům nebo jen tak, tak teď budete mít přehled. Odešlete své požadavky Ježíškovi pomocí vlastního seznamu přání na Briky.cz.

 

Vlastníte obchod? Pojďte do toho s námi!

Vlastníte obchod a chtěli byste se do projektu zapojit? Mrkněte na stránku Přidejte svůj obchod a společně projdeme přidání vašeho obchodu do Briky. Věřte, že nebudete litovat!

 

Na čem aktuálně děláme?

  • Neustálé rozšiřování e-shopů a bazarů na LEGO stavebnice
  • Vkládání vlastních inzerátů
  • Osobní hlídací psy na vaše požadované stavebnice
  • A další připravující akce a funkce, na které se vyplatí počkat!

 

Máte nápady na vylepšení nebo vám tu něco chybí? Dejte mi vědět!

Na projektu jsem společně s dalšími strávil již spousta času, ale rozhodl jsem se ho zveřejnit i přes to, že je stále nových nápadů a finální funkce jsou stále v procesu realizace. Jsou tu ovšem mezery pro vaše nápady! Sami si můžete říct, co vám zde chybí a čemu přikládáte největší prioritu.

Budu proto moc rád za zpětnou vazbu! Dejte mi vědět, jak se vám projekt aktuálně líbí, co tu postrádáte a co byste chtěli vylepšit. Psát můžete zde do komentářů, nebo na náš Discord server.


Těším se na naši společnou cestu LEGO světem!

Filip

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.