Nový set Santova dílna jako GWP již od 1. prosince

Nový set Santova dílna jako GWP již od 1. prosince

Nové sety, Seasonal, GWP

První prosinec je za dveřmi a Vánoce se blíží. LEGO tak v prosinci přichází po setu 40654 Zimní dobrodružství elfů s dalším vánočním setem, který bude jako dárek k nákupu na LEGO.com, a kterým je nová Santova dílna!

LEGO sada 40565 Santova dílna bude dostupná zdarma na LEGO.com od 1. do 24. prosince 2022 a to při nákupu nad 3910 Kč (tato částka nemusí být přesná) nebo do vyprodání zásob. Tento set přijde se dvěmi vánočními figurkami, kterými jsou Santa a elf.

Santova dílna

 

Číslo stavebnice:
40565
Počet dílků:
329
Počet minifigurek:
2
Doporučená cena:
GWP (499 Kč)
Datum vydání:
1. prosince
Více informací o stavebnici

Set má i pár funkcí, konkrétně posuvné otevírání vrat od dílny a také vysouvací výrobní pás s hračkami. Set lze vystavit společně s již zmíněným setem 40654 Zimní dobrodružství elfů, jak můžete vidět níže.

Současně s tímto setem budete moci získat i set 40512 VIP doplňky – Legrace a styl, který bude jako dárek zdarma až do 31. prosince 2022 (případně do vyprodání zásob) a to pro VIP členy při nákupu nad 1300 Kč. Jako dárek zdarma ve stejném období jako Santova dílna bude pravděpodobně i polybag 30584 Vánoční vláček, který by měl být nejspíše zdarma k nákupům nad 1040 Kč.

Jak se vám líbí set Santova dílna? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.