Oznámení nového LEGO Ideas Dungeons & Dragons setu!

Oznámení nového LEGO Ideas Dungeons & Dragons setu!

Ideas

Aktualizace: Dnes LEGO vyhlásilo vítěze soutěže o model ke hře Dungeons & Dragons, kterým se stává uživatel BoltBuilds se svou stavbou DRAGON'S KEEP: JOURNEY'S END. Předpokládáme, že finální model vyjde jako oficiální sada až v roce 2024, nicméně do té doby se můžete těšit na mnoho jiných LEGO Ideas setů.

DRAGON'S KEEP: JOURNEY'S END

Více obrázků naleznete zde.


Původní článek: Dungeons & Dragons je jedna z velmi oblíbených her, která se často objevuje i v různých seriálech či filmech a její česká verze je nazývána jako Dračí doupě. LEGO Ideas se tentokrát spojí se značkou Dungeons & Dragons a přinese nám nový set ze světa této hry. Tentokrát však LEGO nabízí i hlasování o tom, který model bude vybrán a do kterého se můžete zapojit i vy.

Dungeons & Dragons je známá původně pouze stolní hra, ve které hráči hrají za různé postavy a postupně se rozvíjí příběh hry s tím, že se vše odehrává v mythickém světě. Více o této hře se můžete případně dočíst zde.

LEGO Ideas se každopádně společně s D&D rozhodlo uspořádat soutěž, ve které měli účastníci za úkol vytvořit LEGO model z tohoto světa s tím, že jeden z těchto modelů se pak stane oficiálním produktem společnosti LEGO. Přihlašování modelů a výběr modelů společností LEGO již skončil a teď je konečně na řadě fanouškovské hlasování o tom, který z 5 vybraných modelů se stane oficiální sadou. Hlasovat můžete (pro jeden model) zde na stránkách LEGO Ideas až do 12. prosince a následně o 7 dní později 5. ledna (odloženo, oproti původnímu plánu) LEGO odhalí, který model byl vybrán. Vybraný model samozřejmě bude nově vytvořen společností LEGO a nebude stejně jako další LEGO Ideas sety přesně odpovídat fanouškovskému modelu. Počítáme, že do prodeje by se finální set měl dostat v roce 2024.

Teď se již každopádně pojďme podívat, pro které modely můžete hlasovat.

DRAGON'S KEEP: JOURNEY'S END

Více obrázků naleznete zde.

XANATHAR, THE BEHOLDER

Více obrázků naleznete zde.

TRANSFORMING MIMIC

 

Více obrázků naleznete zde.

TIAMAT'S DICE TOWER

Více obrázků naleznete zde.

THE MONSTER MANUAL

Více obrázků naleznete zde.

Hlasovat můžete zde.

Těšíte se na nový set D&D? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.