Vánoční LEGO set pro zaměstnance je letos LEGO Friends set 10 Let Přátelství ♥

Vánoční LEGO set pro zaměstnance je letos LEGO Friends set 10 Let Přátelství ♥

Friends, Nové sety

Stejně jako v minulých letech i letos LEGO připravilo pro své zaměstnance speciální LEGO sadu jako dárek k Vánocům. Tentokrát se jedná o sadu s tématem LEGO Friends, které oslavuje letos již 10. výročí!

Obrázek této letošní vánoční sady se objevil již v listopadu, nicméně až teď v prosinci byl většinou rozdáván zaměstnancům společnosti LEGO a také LEGO ambassadorům.

Tento set je exkluzivní pro výše zmíněné osoby, takže ho nelze koupit na LEGO shopu a v dalších obchodech. Každopádně vzhledem k tomu, že v Česku je jedna z výrobních továren LEGO, tak tu je mnoho zaměstnanců LEGO, kteří tento vánoční set prodávají na bazaru. Oficiální cena setu není určená, ale na bazarech se pohybuje přbližně od 3000 Kč do 4000 Kč.

Pojďme se však již podívat alespoň rychle na samotný set. Tato sada oslavuje, jak již bylo zmíněno, kromě Vánoc i 10. výročí LEGO Friends, jež je jedním z nejúspěšnějších originálních LEGO témat, ke kterému vznikl kromě spousta setů i seriál, respektive seriály. Příští rok navíc LEGO Friends čekají velké změny a především výměna hlavních postav, jak se můžete dočíst v našem článku zde. Tento set představuje klasický vánoční krb, na kterém visí 8 různých barevných ponožek, které pravděpodobně naznačují příchod právě 8 nových hlavních postav, jež se objeví v příštím roce, dále je tu adventní věnec, robot (pravděpodobně Zobo - robot vytvořený Olivií), mini autobus odkazující na jeden z LEGO Friends setů a v neposlední řadě je tu dárek, ve kterém se ukrývá vskutku vánoční překvapení. Uprostřed krbu je samozřejmě vidět planoucí oheň a na předku stavebnice je dlaždice se samolepkou k 10. výročí LEGO Friends. Tato speciální sada LEGO Friends obsahuje figurky všech 5 kamarádek (Olivie, Emma, Mia, Andrea a Stephanie). Krb lze nicméně i otevřít a tím lze odhalit slavnostní oslavu kamarádek, které tu mají i dort. Navíc vevnitř tohoto setu se pak nacházejí odkazy na další LEGO Friends sety napříč všemi roky. Každý z těchto vybraných setů, na které se tu odkazuje je nějakých způsobem význačný a zanechal u LEGO Friends velkou stopu, konkrétně se tu odkazuje na sety 3315, 41015, 41130, 41325, 41340, 41395, 41703 a 41713. Sada také obsahuje, jak na krabici, tak v návodech různé informace o LEGO Friends a kamarádkách a tyto texty jsou tu přeložené i do češtiny pravděpodobně právě díky četnému zastoupení českých zaměstnanců u společnosti LEGO. Níže si můžete prohlédnout obrázek sady, nicméně pokud vás tento set zajímá, tak doporučuji podívat se na video nebo na psanou recenzi.

10 Let Přátelství

Číslo stavebnice:
4002022
Počet dílků:
1209
Počet minifigurek:
6
Doporučená cena:
- (Dárek pro zaměstnance)
Datum vydání:
prosinec 2022
Více informací o stavebnici

Líbí se vám tato speciální vánoční sada LEGO Friends? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.