Veselé Vánoce přejí Briky

Veselé Vánoce přejí Briky

Různé, Vánoce

Dnes jsou tu konečně Vánoce, a proto vám všem chceme popřát veselé Vánoce 🎄 a také klidné a radostné prožití vánočních svátků.

Doufáme, že pod stromečkem najdete i nějaký ten "rachotící" dárek 🎁 plný zábavy, který si pak můžete uložit do své sbírky na Briky.

Pokud máte chvilku, tak si také můžete pustit třeba tento krátký LEGO Movie 2 vánoční speciál, který je sice již pár let starý, ale kdo by si rád nepřipomenul Emmeta a jeho přátele.

Doufáme, že máte pohodové Vánoce a do komentářů nám můžete napsat jaký je váš oblíbený vánoční film, vánoční písnička či třeba cukroví. Pokud tento článek čtete až po rozbalení dárků, tak se v komentářích samozřejmě také můžete pochlubit tím, co jste dostali.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.