Hlasujte o dvou nových LEGO Ideas setech!

Hlasujte o dvou nových LEGO Ideas setech!

Ideas, Disney

LEGO tento týden spustilo hlasování o dvou budoucích LEGO Ideas setech, do kterého se můžete zapojit i vy!

Konkrétně se hlasuje o budoucím GWP setu (dárek k nákupu) a také o novém LEGO Ideas setu s licencí Disney. Hlasovat můžete na oficiálních stránkách LEGO Ideas.

100 YEARS OF FAIRYTALES!

Disney tento rok slaví 100 let a v rámci toho LEGO vydalo mnoho speciálních LEGO Disney sad. Navíc však byla spuštěna i výzva oslavující Disney a jeden z pěti finalistů bude vybrán a jeho model bude vydán po klasickém přepracování jako oficiální LEGO set. Vítěz vzejde z fanouškovského hlasování, které končí 20. července a vítěz pak bude oznámen 1. září. Samotná oficiální sada se však dostane na trh pravděpodobně v průběhu příštího roku.

Hlasovat

ME, MYSELF AND I

Druhá LEGO Ideas výzva, ve které můžete hlasovat o budoucím LEGO Ideas setu je výzva s názvem ME, MYSELF AND I oslavující řekněme volný čas a zábavu. Zde je však rovnou 15 finalistů, hlasování končí již 11. července a vítěz bude oznámen 18. července. Vítězná sada bude opět přepracována a vydána nejspíše v průběhu roku 2024. Tato vítězná sada se však nestane klasickým prodávaným LEGO setem, ale půjde o GWP (dárek k nákupu na LEGO shopu a v LEGO Storu).

Hlasovat

Pro jaké modely budete hlasovat? Napište nám do komentářů

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.