LEGO 10325 Chata v Alpách jako nová součást Winter Village kolekce!

LEGO 10325 Chata v Alpách jako nová součást Winter Village kolekce!

Icons, Nové sety, Vánoce

LEGO letos jako součást tradiční Winter Village kolekce představuje Alpskou chatu s vánočními motivy. Tento set vychází již 1. října pro členy Insiders klubu a pro všechny ostatní 4. října.

Hlavní stavbou této sady je samozřejmě chata, jejíž dolní část včetně komínu je tvořena prvky kamene, zatímco horní polovina představuje dřevostavbu s tím, že celá střecha i okolí jsou zasněžené. Celá přední část chaty pak podle mě působí opravdu skvěle a velice věrohodně jako ideální chata. Před komínem si také můžete všimnout hromady dřeva a dokonce špalku na štípání dříví, nechybí pak samozřejmě i sekera. Interiér chatky má tři podlaží, která jsou stejně jako vnější část stavby decentně doplněny vánoční výzdobou. V přízemí budovy je malé posezení a krb, který navíc můžete rozsvítit pomocí světelné kostky, jež se ukrývá v komínu a kterou aktivujete pomocí stisknutí jeho vršku, krom toho je tu také prostor pro vánoční stromek. První patro je pak vybaveno dvěma postelemi a malými stolky s tím, že v tomto patře také najdete dveře pro vstup na balkon. Poslední 2. patro respektive podkroví obsahuje další postel, svíčku a dárek, do tohoto patra pak můžete získat lepší přístup po otevření střechy (lze ji odklopit díky technic dílkům).

Chata v Alpách

 

Číslo stavebnice:
10325
Počet dílků:
1517
Počet minifigurek:
5
Doporučená cena:
2499 Kč
Datum vydání:
1. října
Více informací o stavebnici

 

Sada kromě samotné chaty přichází i s dalšími pěknými a nemalými doplňky jako je červený sněžný skútr s přívěsem, na který můžete naložit vánoční stromek, dřevěnou kadibudkou a také malým kluzištěm.

 

Součástí tohoto setu je taktéž 5 minifigurek a několik zvířátek (kočka, veverka, ptáček).

Líbí se vám LEGO Chata v Alpách? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.