LEGO 40703 Miniaturní NINJAGO® City v centru odměn Insiders

LEGO 40703 Miniaturní NINJAGO® City v centru odměn Insiders

Ninjago, GWP, Různé

LEGO dnes konečně přidalo do centra Insiders odměn mnohými očekávaný set 40703 Miniaturní NINJAGO® City.

LEGO 40703 Miniaturní NINJAGO® City si můžete vyzvednout od dnešního dne v centru odměn LEGO Insiders výměnou za 2700 bodů. Možnost uplatnit body za tento set by měla trvat pouze 30 dní s tím, že samotný kód pro získání setu musíte uplatnit nejpozději do 60 dní od výměny bodů za tuto odměnu, jinak kód propadá. Ovšem o tento set se zdá být velký zájem, a tak dosti pravděpodobně zmizí z centra odměn dříve než po 30 dnech.

Řada stavebnic LEGO Ninjago City modulárních budov se stala velice oblíbenou a tento rok se dokonce dočkáme právě i miniaturních verzí všech čtyřech modelů Ninjago města. Zatímco tento set představuje miniaturní verzi sady 70620 NINJAGO® City, tak později v roce se dočkáme i miniaturních verzí setů 70657 Přístaviště v NINJAGO® City, 71741 Zahrady v NINJAGO® City, 71799 Trhy v NINJAGO® City. Všechny miniaturní verze těchto setů pak půjdou spojit dohromady (do řady - pomocí technic dílků), stejně jako velké modulární budovy.

Miniaturní NINJAGO® City

 

Číslo stavebnice:
40703
Počet dílků:
339
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
GWP (2700 bodů/389 Kč)
Datum vydání:
1.3.2024
Více informací o stavebnici

Líbí se vám tento model a máte v plánu sesbírat kompletní kolekci tohoto miniaturního Ninjago města? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.