LEGO časopisy | červenec & srpen 2023

LEGO časopisy | červenec & srpen 2023

City, Minecraft, Star Wars, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy, Explorer, DREAMZzz

Aktualizace (22.8.): Nakonec ještě jedna nová informace, LEGO Ninjago Legacy časopis zdraží od srpnového čísla na 159,90 Kč/6,99 €.


Aktualizace (14.8.): Je tu možná již poslední aktualizace tohoto článku. Konečně máme informace i o LEGO komiksu pro léto, kterým je Ninjago Legacy komiks, kde najdete opět různé příbaly ze starších Ninjago Legacy časopisů. Tento komiks již vyšel a to 27.7.2023.


Aktualizace (13.8.): Konečně máme první informace o LEGO DREAMZzz časopise. První číslo tohoto časopisu vyjde až v řijnu a příbalem bude Mateo a Z-Flek.


Aktualizace (10.8.): Bohužel mám další špatnou zprávu pro fanoušky LEGO Explorer časopisu, nejenže letos tento časopis bude končit, ale dokonce stihne ještě několik posledních čísel zdražit ze 119,90 Kč na 129,90 Kč počínaje srpnovým vydáním. K LEGO DREAMZzz časopisu žádné nové informace aktuálně nemám a vypadá to, že prvního čísla se možná dočkáme až v září.


Aktualizace (13.7.): Dnes ještě malá aktualizace k červencovému číslu LEGO Ninjago časopisu. Časopis slibuje na obálce krom figurky i sběratelskou kartičku, ta však není součástí balení a jedná se pouze o tiskovou chybu (jak bylo oficiálně potvrzeno).


Aktualizace (11.7.): Bohužel přichází smutná zpráva pro fanoušky LEGO Explorer časopisu, ten by totiž měl tento rok skončit číslem 8/2023, tedy na podzim. Dále známe příbaly srpnových Minecraft, Ninjago a Star Wars čísel, všechny najdete níže v článku. Novinky o LEGO DREAMZzz časopise vám snad budeme moci přinést začátkem srpna.


Původní článek: Je tu začátek července a zároveň prázdnin, a proto je ideální čas podívat se na LEGO časopisy, na které se můžete v létě těšit.

Než se podíváme na konkrétní příbaly, které budou u červencových a srpnových čísel LEGO časopisů, tak tu mám ale ještě pár novinek. Tou první je, že pravděpodobně v srpnu by měl vyjít první LEGO Dreamzzz časopis s tím, že letos se pak můžete těšit celkem na dvě čísla tohoto nového LEGO časopisu, až budu mít bližší informace k datu vydání a příbalu, tak článek aktualizuji. Další novinkou je, že od čísla 3/2023 v LEGO Ninjago Legacy časopisech najdeme minifigurky v kovové krabičce namísto blister packu, ovšem s tím přichází také zdražení Ninjago Legacy časopisu ze 134,90 Kč na 149,90 Kč. To je pro začátek vše a nyní se pojďme podívat na konkrétní příbaly, které najdete v nadcházejících LEGO časopisech pro léto 2023.

LEGO EXPLORER - 4.7.

Hned za pár dnů se můžete těšit na nový LEGO Explorer časopis, kde bude jako příbal polární medvěd.

LEGO STAR WARS - 10.7.

V červenci se dočkáme i nového Star Wars čísla s jedním z nejznámějších jediů Obi-Wanem Kenobi.

LEGO NINJAGO - 10.7.

Ve stejný den jako červencový LEGO Star Wars časopis vychází i nové Ninjago číslo, kde najdeme posledního ze čtyř "okřídlených" nindžů ze sezóny Crystalized, a to Zlatého dračího Colea.

LEGO CITY - 13.7.

Po pár měsících se vrací také LEGO City s novým číslem, kde najdeme policistu s jeho čtyřkolkou.

LEGO NINJAGO LEGACY KOMIKS - 27.7.

Zdroj: mediaprintkapa.cz

LEGO NINJAGO - 14.8.

V srpnovém čísle Ninjago časopisu najdete pomstychtivou hadí čarodějku a členku rady Křišťálového krále Aspheeru.

LEGO MINECRAFT - 17.8.

Ve třetím čísle Minecraft časopisu se můžete těšit na zajímavý příbal v podobě figurek hrdiny Netheru a Endermana.

LEGO MARVEL SPIDER-MAN - 17.8.

Přibližně po půlroce tu máme i druhé a pro tento rok poslední číslo LEGO Marvel Spider-Man časopisu, kde najdeme známého symbionta Venoma s hromadou "chapadel".

LEGO EXPLORER - 18.8.

V srpnu vyjde i další LEGO Explorer časopis, kde bude sestavitelný malý traktor.

LEGO NINJAGO LEGACY - 23.8.

Ninjago Legacy se v srpnu vrátí s figurkami Colea a Kostěného Rytíře (Kostěný král je pravděpodobně tisková chyba).

LEGO STAR WARS - 24.8.

Srpnovou vlnu časopisu pak zakončí nové Star Wars číslo, kde bude opět minifigurka a to konkrétně Scout Trooper.

Na který z letních LEGO časopisů se těšíte nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 159,90 Kč (4,99 € - 6,99 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 11 různých témat LEGO časopisů a LEGO Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Marvel Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.