LEGO časopisy pro srpen 2022

LEGO časopisy pro srpen 2022

Star Wars, Ninjago, DC Super Heroes, Časopisy

Aktualizace: Od 2.8. by měl v Česku začít vycházet také LEGO Ninjago Komiks, který bude obsahovat 36 stran převážně komiksu. Příbalem pak bude vždy figurka ze starších LEGO Ninjago časopisů. Obálku komiksu naleznete níže.


LEGO časopisy již několik let patří k oblíbeným produktům LEGO, a to především díky tomu, že nejsou moc drahé a vždy obsahují i nějakou ministavebnici či minifigurku. Navíc v časopisech se vždy jednou za čas objeví i nějaká exkluzivnější figurka. Kvůli figurkám často kupují tyto časopisy i dospělí, ale samotný obsah časopisu je určen primárně pro děti, jelikož se zde zpravidla objevuje komiks, plakát a nejrůznější aktivity (křížovky, bludiště, hledání rozdílů…).

Nicméně v tomto článku Vám chceme především sdělit jaké časopisy budou vydány v srpnu a co v nich bude za příbaly (figurku či ministavbu). Alespoň zatím totiž nevychází v Česku a na Slovensku všechny lego časopisy, a pokud si nekoupíte předchozí časopis, tak se běžně nedozvíte, co bude v tom dalším, dokud nedorazí na trh. Následující data vydání jsou platná pro Českou republiku a na Slovensko se jednotlivé časopisy dostanou obvykle o něco déle.

LEGO NINJAGO KOMIKS - 2.8.

LEGO EXPLORER - 16.8.

V časopise LEGO EXPLORER se tentokrát objeví sestavitelná helikoptéra.

LEGO BATMAN - 22.8.

V časopise LEGO BATMAN bude netopýří motorka.

LEGO STAR WARS - 22.8.

V LEGO STAR WARS časopise se objeví celkem exkluzivní figurka Dartha Maula!

LEGO NINJAGO - 25.8.

V LEGO NINJAGO časopise pak najdete core Colea s kladivem, který se objevil v této variantě zatím pouze ve dvou setech, ale pravděpodobně bude i v lego setech pro příští rok. V dalším čísle pak bude čekat již figurka ze sezóny Crystalized 😉.

Děkuji paní Bárové za poskytnutí materiálů a informací pro tento článek.

Podobné články bych chtěl vydávat každý měsíc, tak nám můžete v komentářích sdělit, jestli Vás tento typ článků zajímá a samozřejmě nezapomeňte připsat, jestli Vás zaujal i nějaký časopis na pro tento měsíc.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 2 komentáře
chicken9x04
chicken9x04
Kde se prosím dají ty časopisy koupit? Jenom někde přes net (kde?) nebo to mají normálně v trafice? Kolik stojí? Jinak ten Darth Maul by měla být fogurka SW1155, tedy stejná, jako je v setu Duel on Mandalore (hodnota cca 100+ Kč)
1 odpoveď na komentář od chicken9x04
Mystery
Mystery
Časopisy se dají buď objednat online na send.cz - https://www.send.cz/hledej?action=search&keyw=lego , kde je možno si objednat jednotlivé výtisky nebo rovnou zvýhodněné předplatné nebo lze časopisy koupit v trafikách či vybraných prodejnách (Tesco, Billa...). Online se aktuálně nedá koupit pouze LEGO Duplo časopis a zatím se nedá objednat ani LEGO Ninjago komiks. Většina časopisů stojí aktuálně 110 Kč (nejdražší časopis je v současné době LEGO Ninjago Legacy 125 Kč, ale tam jsou jako příbal dvě figurky). Občas lze také najít starší časopisy prodávané po dvou za zvýhodněnou cenu. U Darth Maula samozřejmě vím, že není úplně exkluzivní, ale i tak se jedná o relativně vzácnou figurku vzhledem k tomu, že byla pouze v jednom setu. Obecně do LEGO časopisů se nedávají naprosto jedinečné figurky.