LEGO Icons Tichá zahrada oficiálně odhalena

LEGO Icons Tichá zahrada oficiálně odhalena

Icons, Nové sety

LEGO odhalilo tento týden oficiálně dokonce druhý LEGO Icons set pro letošní léto, kterým je set 10315 Tichá zahrada.

Tento set je inspirován klasickou japonskou zahradou, jak je vidět již na první pohled například díky chrámu, který je opravdu výrazným prvkem stavby. Ke klasické japonské zahradě patří kromě chrámu samozřejmě i potůček, který je přemostěn výrazným červeným mostem a všude kolem najdeme několik různých druhů stromů, z nichž typickým prvkem pro Japonsko jsou samozřejmě především růžovobílé třešně (alespoň pevně věřím, že jsou to třešně) a najdeme tu i několik kamenných lamp. Celý set je pak navíc postaven na černém podstavci.

Funkce setu je samozřejmě čistě dekorativní, nicméně model je koncipován tak, aby šli některé rostliny snadno přemisťovat a vy jste si tak mohli trochu přizpůsobit set. Krom toho má chrám odnímatelný vršek, abyste si mohli lépe prohlédnout jeho vnitřek.

Tichá zahrada

 

Číslo stavebnice:
10315
Počet dílků:
1363
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
2649 Kč
Datum vydání:
1. srpna
Více informací o stavebnici

Zajímavé je, že toto je první LEGO Icons set s botanickou tématikou, který je v minifigurkovém měřítku, tak uvidíme, jestli se v příštím roce dočkáme dalšího setu v takovém měřítku, či zda se LEGO plně vrátí ke květinám.

 

Těšíte se na tento model s nádechem klasického Japonska? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.