LEGO Ideas oznamuje 3 nové projekty

LEGO Ideas oznamuje 3 nové projekty

Ideas

LEGO Ideas tým tento měsíc oznámil rovnou trojici nových projektů, které se stanou oficiálními LEGO sadami.

KNOWLEDGE IS POWER

Prvním nově oznámeným setem je model s názvem KNOWLEDGE IS POWER (tedy v překladu - Ve znalostech je síla) od fan designéra DANIELBRADLEYY. Model zobrazuje různé stavby, které byly velikým technickým pokrokem lidstva a to vše zobrazuje v rozevřené knize pravděpodobně jako symbol toho, odkud člověk čerpá nové vědomosti. Model na obrázku není finální verzí setu, oficiální LEGO sada (podle tohoto modelu) by měla vyjít s největší pravděpodobností v roce 2025.


Dále LEGO oznámilo dvě vesmírné sady, které se stanou oficiálními LEGO Ideas sety, avšak budou dostupné pouze jako odměna pro členy Insiders (buď v centru odměn nebo klasicky jako dárek k nákupu). První z těchto dvou sad je Vesmírná základna: Velitelské železniční centrum v mikroměřítku od fan designéra FALKORICH představjící Classic Space jednokolejku s malým velitelským centrem. Druhým vesmírným modelem je pak Vozidlo: Měsíční auto od fan designéra ENCHANTINGNOODLE představující létající auto na Měsíc pro dvě osoby. Obě sady očekáváme v roce 2025 (obrázky níže opět nejsou konečným ztvárněním setů).

BASE: MICRO RAIL COMMAND CENTER

VEHICLE: MOON CAR

Na který z těchto nově oznámených setů se těšíte nejvíce? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 1 komentář
Franta
Franta
BASE: MICRO RAIL COMMAND CENTER