LEGO Insiders víkend 2023

LEGO Insiders víkend 2023

Nabídky a slevy

Aktualizace (19.11.): LEGO Insiders víkend byl nečekaně prodloužen až do pondělí 20.11.2023, takže na využití níže uvedených akcí máte extra 24 hodin navíc.


Původní článek: LEGO stejně jako každý rok přináší v listopadu speciální akci s názvem Insiders víkend (dříve VIP víkend). Těšit se můžete na dárky k nákupu, 2x Insiders body a mnoho dalšího.

Důležitá podmínka pro využití následujících bonusů je LEGO Insiders členství, které je zdarma a lze si ho založit za pár minut.

Vzhledem k tomu, že jsme nepsali článek o letošní změně LEGO VIP programu na LEGO Insiders program, tak se jen zmíním, že tato změna byla spíše designového charakteru a jedinou zajímavější věcí je "nově" možnost naskenovat QR kódy na LEGO návodech (QR kódy jsou pouze u stavebnic z posledních několika let, navíc i u vybraných novějších setů tyto QR kódy nejsou) a získat za ně 20 bodů do LEGO Insiders programu. Každý QR kód je unikátní, takže i pokud vlastníte dva stejné sety, můžete naskenovat oba QR kódy a za každý dostanete 20 bodů. Tato možnost je zajímavá především pokud vám chybí pouze několik desítek bodů k dosáhnutí vámi žádané odměny v LEGO Insiders centru odměn.


Kdy a kde bude akce probíhat

Tato akce bude probíhat od 18.11. do 19.11.2023 na eshopu LEGO.com a v prodejnách LEGO Store.

Dárky k nákupu

Během LEGO Insiders víkendu nesmí chybět ani exkluzivní dárky k nákupu, tentokrát budete mít možnost za nákup získat až 3 dárky současně.

Prvním dárkem k nákupu je vánočně laděný set 40602 Stánek na vánočním trhu, který dostanete při nákupu nad 4499 Kč.

Druhým a pravděpodobně nejžádanějším dárkem této akce je set 40601 Majisto a jeho kouzelná dílna, který získáte při nákupu nad 6599 Kč.

Dalším možným dárkem je 5008259 Vánoční sada s vykrajovátkem na cukroví a hrnkem, ten získáte při nákupu LEGO Friends, City, DREAMZzz™, Harry Potter™, DUPLO® a NINJAGO® nad 1699 Kč, tato akce však platí pouze pro nákup online na LEGO.com.

Posledním možným dárkem je pak polybag 30584 Vánoční vláček, ten je možné získat při nákupu LEGO Friends, City, DREAMZzz™, Harry Potter™, DUPLO® a NINJAGO® nad 1000 Kč, tato akce však platí pouze pro nákup v LEGO Store.

Dvojnásobné body

Tento víkend dostanete za své nákupy na LEGO.com a v LEGO Store dvojnásobné LEGO Insiders body, což je vždy vítané (body můžete využít v centru odměn, mimo jiné i na slevové poukazy).

Další bonusové nabídky

LEGO také slibuje v den zahájení akce přidat několik novinek do centra odměn a zároveň snížit požadavky bodů na vybrané odměny v tomto centru o 50 %. V centru odměn bude také možnost vyzvednout si výhodné slevové poukazy na vybrané sady.

 

Shrnutí

  • Akce probíhá 18.11. a 19.11.2023
  • Pouze na LEGO.com a v LEGO Store
  • Dárky k nákupu
    • 40602 Stánek na vánočním trhu (nákup 4499 Kč a více)
    • 40601 Majisto a jeho kouzelná dílna (nákup 6599 Kč a více)
    • 5008259 Vánoční sada s vykrajovátkem na cukroví a hrnkem (nákup 1699 Kč a více, pouze vybraná LEGO témata) - pouze na online LEGO shopu
    • 30584 Vánoční vláček (nákup 1000 Kč a více, pouze vybraná LEGO témata) - pouze LEGO Store
  • 2x LEGO Insiders body
  • Další bonusové nabídky
    • Slevy v centru odměn
    • Nové předměty a speciální slevové poukazy na vybrané sety v centru odměn

Je možné, že LEGO se začátkem akce spustí i nějaké akční slevy.


Kromě této akce bude příští týden na LEGO.com a v LEGO Store probíhat další zajímavá událost, a to Black Friday. Více o této akci se dočtete v našem článku.

Další aktuální slevové akce naleznete zde. Přehled setů letošního roku pak naleznete v našem seznamu novinek 2023.

Zaujaly vás nabídky LEGO Insiders Víkendu? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.