LEGO katalog pro rok 2024 je tu!

LEGO katalog pro rok 2024 je tu!

Katalogy

LEGO katalog pro první polovinu roku 2024 je právě online a vy si tak opět můžete pohodlně prohlédnout všechny nové (běžně prodejné) LEGO sety pro zimu 2024.

LEGO již zveřejnilo nový katalog, který jako vždy obsahuje horké lednové novinky i některé novinky pro březen. Letos bohužel v katalogu nenajdeme žádné dosud neodhalené sady a jediný teaser v celém katalogu je na nové Ninjago sety pro březen 2024, které budou odhaleny později v lednu. Na druhé straně nového katalogu také najdete odkazování na letošní společné téma vesmír, které se vyskytuje napříč tématickými světy LEGO. Letos také v katalogu již nejsou animace, ale ty možná budou později doplněny. V katalogu pak jako vždy nenajdete částečně exkluzivní a exkluzivní sady - ty ovšem naleznete v našem seznamu setů pro rok 2024. Celý katalog si můžete prohlédnout přes odkaz na konci článku, níže pak přikládám alespoň několik zajímavějších stran z tohoto LEGO katalogu.

 

Možná si také všimnete změny doporučených cen, které byly provedeny k 1.1.2024, a které jsou naštěstí ve většině případů k lepšímu - konkrétní změny cen můžete najít v naší databázi u každého setu v detailu viz. obrázek níže.

Starší LEGO katalogy si můžete prohlédnout zde. Níže najdete odkaz na český i slovenský katalog pro první polovinu roku 2024. Odkaz na další země jsem nepřidával, protože pro spoustu zemí zatím nový online katalog nebyl spuštěň.

Země Odkaz
Česká republika Katalog
Slovensko Katalog

Co z nového LEGO katalogu nejvíce upoutalo vaši pozornost a co říkáte na vesmírné podtéma napříč LEGO řadami? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.