LEGO® Minifigurky: Studio Marvel – 2. série představeny!

LEGO® Minifigurky: Studio Marvel – 2. série představeny!

Marvel Super Heroes, Minifigures, Nové sety

LEGO si na září přichystalo již druhou sérii Marvel Minifigurek, které přijdou v novém krabičkovém balení!

LEGO konečně poskytlo oficiální obrázky nové série minifigurek s licencí Marvel. K sesbírání bude, jak je v posledních letech zvykem, 12 minifigurek. Všechny tyto minifigurky vychází z Marvel seriálů a jednoho Marvel halloweenského speciálu.

U této série je důležité zmínit, že přichází se zcela novým krabičkovým balením, které nahradí klasické sáčky. To znamená, že minifigurky již nebude možné nahmatávat, což se asi nebude líbit sběratelům, kteří nekupují kompletní sadu, na druhou stranu to může pomoci tomu, že nebude v každém obchodě nedostupná minifigurka, jež je oblíbená.

LEGO® Minifigurky: Studio Marvel – 2. série

 

Číslo stavebnice:
71039
Počet dílků:
±10
Počet minifigurek:
1 v každém balení
Doporučená cena:
94 Kč
Datum vydání:
1. září
Více informací o stavebnici

Minifigurky z této série vychází z mnoha různých seriálů a prvním z nich je seriál Hawkeye, ze kterého tu dostaneme minifigurky dvou hrdinů a to Hawkeye a Kate, kteří oba přicházejí s novou verzí luku.

Dostaneme také dvě postavičky ze seriálu Moon Knight, konkrétně tedy samotného Moon Knighta a Mr. Knighta.

Dále je tu Agatha, která byla v seriálu WandaVision a objeví se také ve svém samostaném seriálu Agatha: House of Harkness. Přijde i minifigurka Vlkodlaka z loňského Marvel speciálu Vlkodlak: Noční lovec.

Další trojice postaviček vychází z X-Men '97, jedná se o známého hrdinu Wolverina, který přichází i s vlasovým prvkem a helmou Sentinela, dále je tu Beast a také Storm.

 

Poslední trojicí minifigurek této řady je She-Hulk vycházející z nepříliš dobře přijatého seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, Goliath s microfigurkou Ant-Mana, jež vychází ze série What-if a jako poslední je tu postava Echo, která se objevila v seriálu Hawkeye, nicméně tato verze figurky by měla být založena na nadcházejícím Marvel seriálu Echo.

Jaká figurka vás nejvíce zaujala a co říkáte na nové krabičkové balení minifigurek? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 2 komentáře
DaFugel
DaFugel
Rozhodně mě zaujaly figurky z řady X-Men '97. Také nerad obtěžuji, ale ve jméně Wolverine máte v článku chybu, přesněji místo v máte w.
1 odpoveď na komentář od DaFugel
Mystery
Mystery
Díky za upozornění, opravil jsem.