LEGO otevře na podzim první prodejnu v Česku

LEGO otevře na podzim první prodejnu v Česku

LEGO Store

Fanoušci stavebnic LEGO si v listopadu letošního roku přijdou na své. Společnost LEGO Group otevírá zbrusu novou prodejnu v pražském obchodním centru Westfield Chodov. Zvolilo si nejlepší vhodný čas, kdy prodejnu otevřít. Advent a vánoční svátky budou pro milovníky LEGO stavebnic doslova oslavou. 

Nová LEGO prodejna nabídne celou řadu produktů, které jsou k dostání pouze v prodejnách LEGO a na lego.com.  

Nový obchod nabídne návštěvníkům každého věku možnost inspirovat se nekonečnými možnostmi hry a vydat se na novou, a velmi exkluzivní, cestu za zážitky. Prodejny LEGO nabízejí nejširší výběr stavebnic a dalších skvělých aktivit a interakce přímo zde. Ani v Praze neudělá výjimku, kde na vás bude čekat prodejna plná akce: 

  • Exkluzivní model LEGO inspirovaný Prahou

Těšit se můžete na úžasný a poutavý trojrozměrný model inspirovaný Prahou.

  • Věž pro stavění minifigurek

Zde si můžete kombinovat dílky z různých typů těl, hlav, nohou, vlasů a doplňků a postavit si vlastní minifigurky.

  • LEGO Pick a Brick Wall

Zákazníci si mohou do kelímku vybrat přesně ty dílky, které potřebují pro své stavebnice.

  • Hrací interaktivní stůl k příležitostnému stavění

Děti se během nakupování zabaví, případně se budete moci zúčastnit eventů, které prodejna bude pořádat každý měsíc. 


Čekat na zákazníky bude také spousta výhod, včetně pro členy LEGO VIP. K nákupu obdržíte VIP dárky, akce s dvojnásobným počtem bodů a mnoho dalšího.

Oficiální termín pražské prodejny zástupci LEGO ještě neuvedli, ale slibují už nyní, že se fanoušci mohou těšit během listopadu na spoustu doprovodných akcí v rámci slavnostního otevření.

Co je to Pick a Brick Wall?

Pick a Brick Wall je stěna plná různých dílků, které si v libovolném množství můžete namíchat do kelímku, který si zakoupíte v prodejně. Pak už je jen na vás, jaké dílky a jak šikovně je do kelímku poskládáte tak, aby se vám jich tam vešlo co nejvíce. Níže se můžete podívat, jak Pick a Brick Wall většinou vypadá.

LEGO Pick a Brick Wall

Co je to věž pro stavění minifigurek?

Věž pro stavění minifigurek vypadá v obchodech po světě různě, v jednom jsou si však všude podobné. Můžete si zde sestavit z dostupných kombinací hlaviček, těl, nohou či příslušenství vlastní minifigurku. To už nějkou dobu jde i na oficiálních stránkách obchodu lego.com, ale v tomto případě zde bývá více možností a dílky se také jednou za čas mění.

Věž pro stavění figurek

Co na to říkáte? Těšíte se na novou LEGO prodejnu v České republice?

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 6 komentářů
juggleman
juggleman
Prosím, pošlete odkaz na zdroj těchto informací. Přímo lego.com to oznamilo? Kde obchod bude? Díky!
1 odpoveď na komentář od juggleman
MrFiliper
MrFiliper
Ahoj, vycházel jsem z článku: https://mam.cz/zpravy/2022-07/lego-na-podzim-otevre-prvni-znackovou-prodejnu-v-cesku/
marvelson
marvelson
už se těším na otvíračku a jistě přijedu
chicken9x04
chicken9x04
Tady je odkaz na prodejnunprimo na lego.com - https://www.lego.com/cs-cz/stores/store/chodov-mall-prague Vidite tqm tu stenu pick a brick?? Za pokladnama?? Jako aby si Cesi nemohli nabrat jak chteji? Uzit si to, ze si kostky naskladam podle sebe a jsem zodpovednej za to, co si odnesu? Takze reknu prodavaci trochu tamhletech, trochu tamhletech a trochu tamtech? Ten mi to tam da samozrejme bez snahy poskladat a usetrit misto :-((((( pokud to neni jenom ilustracni foto, ale uz pripravena prodejna, tak tohle je za me zklamani. Pick a brick byla jedna z veci, na ktery jsem se tesil
1 odpoveď na komentář od chicken9x04
MrFiliper
MrFiliper
Myslím, že je to pouze ilustrační foto, prodejnu ještě v této době nebudou mít hotovou a rozhodně tam nebudou mít naskladněné zboží. Nikde snad není Pick a Brick formou, že by to nabírali přímo zaměstnanci, to by pak postrádalo smysl Pick a Brick, takže bych počkal až bude prodejna otevřená :)
1 odpoveď na komentář od MrFiliper
chicken9x04
chicken9x04
Už to také vidím. Foto je ilustrativní. Co jsem se ale díval na netu na obrázky nebo videa z evropských lego store, tak ty stěny pick a brick jsou opravdu dost často za pokladnami. Např. tady v sousedním Německu - https://youtu.be/nlS_qEGmU1Q?t=73 (pán, který je tam hned v prvním záběru u té stěny je zaměstnanec - má to otevřené a asi doplňuje). Nebo tady v Rakousku https://youtu.be/RzyAp5pm4vc?t=128 (tady je dokonce vidět, jak to mají za "řetězem" a před zdí mají panel, kde jsou vzorky - ke zdi tedy nepouští. Osobně jsem zatím v žádném nebyl, takže čerpám jenom z toho, co vidím na netu. Ale právě toto je věc, která se mi v USA strašně líbí a sám jsem se na ní těšil. Tak jsem zvědavý, jak to bude u nás...