LEGO oznamuje nové herní téma Animal Crossing!

LEGO oznamuje nové herní téma Animal Crossing!

Různé

LEGO dnes oficiálně oznamuje nové téma Animal Crossing!

LEGO má na trhu aktuálně dvě videoherní témata (nepočítaje Icons a Ideas, kde jsou občas sety založené na videohrách), kterými jsou Super Mario, za kterým stojí společnost Nintendo a také letos představený Sonic the Hedgehog. Právě se společností Nintendo se LEGO znovu spojí, aby přineslo v přístím roce zcela nové téma Animal Crossing. Spolu s oznámením této řady LEGO vypustilo i krátký teaser ukazující nové minifigurky z tohoto herního světa, které jak mnozí fanoušci zmiňují připomínají staré LEGO téma Fabuland. Celý teaser můžete zhlédnout zde.

O setech k Animal Crossing toho nevíme mnoho, ale nejpíše by měli přijít v březnu přístího roku. První informace o těchto setech můžete najít v našem seznamu setů pro rok 2024.

Co říkáte na postavičky z Animal Crossing světa a těšíte se na tuto novou LEGO řadu? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.