LEGO přináší nový Zámek Disney jako vrchol letošních LEGO & Disney 100 oslav!

LEGO přináší nový Zámek Disney jako vrchol letošních LEGO & Disney 100 oslav!

Nové sety, Disney

LEGO v červenci vydá set, který představuje vrchol letošních oslav 100 let Disney ve spolupráci s LEGO.

Zámek Disney je jednou z největších ikon této značky a tak rozhodně není divu, že v rámci výročí 100 let Disney vydá LEGO tento set, který zároveň nahradí starší stejnojmenný set 71040 Zámek Disney. Oproti svému předchůdci se liší barevným schématem, které je tentokrát v trochu "veselejších" barvách, má navíc ohňostroje, obsahuje o 757 kostiček více, součástí jsou jiné minifigurky a zásadně se liší interiérem.

 

Tato sada bude dostupná na LEGO.com již od 1. července pro VIP členy a pro ostatní pak 4. července a měla by nejpíše zůstat minimálně několik měsíců exkluzivní pro LEGO shop a store. V červenci společně s tím přijde na LEGO shop i odpovídající dárek k nákupu, nicméně ten ještě nebyl oficiálně odhalen, pokud by o něm náhodou nevyšel článek, tak upozornění na tento dárek k nákupu najdete později určitě v sekci Slevy a akce.

Zámek Disney

 

Číslo stavebnice:
43222
Počet dílků:
4837
Počet minifigurek:
8
Doporučená cena:
10199 Kč
Datum vydání:
1. července
Více informací o stavebnici

Zámek Disney samozřejmě nabízí působivý exteriér, ale kromě toho i zajímavý interiér, ve kterém můžete najít nespočet odkazů na různé Disney postavičky a jejich příběhy. Všimnout si můžete například tanečního otáčecího parketu pro Popelku a jejího prince, kouzelného krbu, který ukrývá kolovrátek z pohádky Šípková Růženka, kouzelné zrcadlo zlé královny ze Sněhurky a sedmi trpaslíků, stůl s hostinou z pohádky Kráska a Zvíře i mnoha dalších odkazů jako je dýně z Popelky, mop a kbelík pro čarodějova učně z filmu Fantazie, pádlo a obrázek odkazující na Vaianu, džinovu kouzelnou lampu z Aladina...

 

 

Součástí sady jsou 4 páry minifigurek a to konkrétně: Popelka, "krásný" princ, Sněhurka, princ Florian, princezna Tianu, princ Naveen, Locika a Flynn Rychlík.

Jak se vám líbí tato ikonická Disney stavebnice? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.