LEGO The Office oficiálně odhaleno!

LEGO The Office oficiálně odhaleno!

Ideas, Nové sety

LEGO oznámilo vydání nového LEGO Ideas setu 21336 The Office, který vychází ze známého amerického komediálního seriálu Kancl (v originále The Office). Tento set přichází 1164 dílky a 15 minifigurkami. Doporučená cena tohoto setu je 3099 Kč a na trh se dostane v říjnu tohoto roku. Set tedy představuje velice zajímavou hodnotu, pokud uvážíme, že se jedná o exkluzivní set s licencí, 15 minifigurkami a pravděpodobně i mnoha většími lego deskami, navíc set už je s cenou po zdražení, které přijde již v srpnu u nových setů a od září pak i u mnoha stávajících setů.

Číslo stavebnice: 21336
Počet dílků: 1164
Počet minifigurek: 15
Doporučená cena: 3 099 Kč
Datum vydání: 1. října

Tento set byl vybrán na základě fanouškovského návrhu THE OFFICE od fan designéra Lego The Office. Stejně jako sety Central Perk, Seinfeld nebo Byty ze seriálu Přátelelé představuje The Office známé prostředí ze seriálu a také hlavní postavy show, které najdete níže v článku. Model obsahuje prostory pobočky Dunder Mifflin Scranton, včetně kanceláře šéfa Michaela Scotta (lze vysunout a vystavit zvlášť) a také konferenční místnost. Fanoušci seriálu zde také najdou některé odkazy na konkrétní epizody, mezi něž patří sešívačka v želatině, zlatá vstupenka, trofej Dundie a hrnek s nápisem „World’s Best Boss“.

Důležitou součástí tohoto setu jsou samozřejmě minifigurky a v tomto ohledu bude nadšený snad každý fanoušek Kanclu, jelikož je tu následujících 15 minifigurek, které představují hlavní postavy seriálu: Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Ryan Howard, Angela Martin, Oscar Martinez, Kevin Malone, Stanley Hudson, Kelly Kapoor, Phyllis Lapin Vance, Meredith Palmer, Creed Bratton, Toby Flenderson a Darryl Philbin.

Více obrázků naleznete zde.

Těšíte se na tento LEGO Ideas set? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.