LEGO x Fortnite se blíží!

LEGO x Fortnite se blíží!

Různé, Games

Již minulý rok na jaře oznámili LEGO a Epic Games spolupráci, která se projevila například už v novém Ninjago seriálu (Ninjago: Dragons Rising), jenž je animovaný za pomoci Unreal Enginu vyvíjeného právě společností Epic Games.

Snad každého, kdo trochu zná Epic Games, hned při oznámení spolupráce napadlo, zda Epic Games nějak propojí svoji snad nejúspěšnější hru Fornite se světem LEGO. Odpověd je jak nyní s jistotou víme ano. Dnes ve 20:00 středoevropského času odstartuje ve hře Fortnite Live Event (LEGO může, avšak nemusí být nějakým způsobem součástí Live Eventu), který zakončí aktuální herní Chapter a odstartuje zcela novou, ve které bude právě i LEGO. Pokud se chcete připojit k Live Eventu je doporučeno se přihlásit do hry pár desítek minut předem, abyste se živě do hry vůbec dostali - případně můžete sledovat tuto událost živě na streamu některého z hráčů. Podle zvěstí se totiž v nové kapitole Fortnitu dočkáme toho, že hra bude sloužit jako výchozí brána do několika herních "módů" z nichž jeden bude vyhrazen pro LEGO. Samotný update k nové kapitole vyjde s největší pravděpodobností zítra s tím, že podle pověstí LEGO mód bude otevřen od 7.12.2024.

Kromě toho, že aktuálně v herním lobby Fortnitu najdete LEGO Fortnite Lamu se na japonské stránce lego.com objevil i obrázek nové LEGO Fortnite minifigurky. znamená to, že dostaneme i LEGO Fortnite sety? To zatím stále ještě s jistotou nevíme, nicméně více informací by mělo být odhaleno již velice brzy a o novinkách vás samozřejmě budeme informovat.

 

Hráli jste někdy Fortnite, a případně plánujete ho začít hrát jakmile se spustí LEGO mód? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.