Nová minifigurková série oficiálně představena - vrací se LEGO koza!

Nová minifigurková série oficiálně představena - vrací se LEGO koza!

Minifigures, Nové sety

LEGO v lednu přinese již 25. řadu Minifigurek. Těšit se můžete klasicky na 12 originálních postaviček, které budou zabaleny v krabičce stejně jako minulá série CMF.

Obrázky této série už jste možná zahlédli v řijnu, kdy unikl jejich obrázek, nicméně nyní máme oficiální detailnější obrázky, které si můžete prohlédnout níže. Mezi minifigurkami se mimochodem objevuje i upíří rytíř, který je remakem staré figurky Basila the Batlorda, kterého můžete znát nejen ze starých LEGO Castle stavebnic, ale například i ze hry LEGO Legacy Heroes Unboxed. Pro mnohé fanoušky je pak vrcholem této série zajisté LEGO koza, která byla dříve pouze v jednom setu, a kterou si fanoušci v poslední době dosti žádali (a například kolegové z Brickset kozu často využívali ve svých recenzích), dokonce samo LEGO již kozu teasovalo v červnové LEGO Ninjago modulárce a teď s CMF 25 konečně LEGO koza znovu spatří světlo světa.

Součástí této minifigurkové série budou: Fanoušek triceratopsů v kostýmu, běžec, detektiv z filmů noir, vláčkové dítě, pastýř, upíří rytíř, psí kadeřnice, instruktorka fitness, hráčka e-sportů, houbová víla, nelítostná barbarka a harpyje.

LEGO® minifigurky – 25. série

Číslo stavebnice:
71045
Počet dílků:
±9
Počet minifigurek:
1/balení
Doporučená cena:
99 Kč
Datum vydání:
1.1.2024
Více informací o stavebnici

 

Jaká z nových minifigurek se vám líbí nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.