Oficiální obrázky LEGO Ideas Disney Hokus pokus: Chatka sester Sandersonových

Oficiální obrázky LEGO Ideas Disney Hokus pokus: Chatka sester Sandersonových

Ideas, Nové sety

LEGO kromě dvou nových Icons setů vydalo dříve tento týden také obrázky nového LEGO Ideas setu s názvem Disney Hokus pokus: Chatka sester Sandersonových.

Tento set představuje 49. produkt z řady LEGO Ideas (pokud nepočítáme GWP sety) a je samozřejmě založen na filmu Hocus Pocus, který minulý rok dokonce dostal pokračování. Set ztvárňuje plně uzavřený dům čarodějnic a navíc také menší část stavby se vstupní branou. Produkt se dostane do prodeje 1. července pro VIP a 4. července pro všechny ostatní, 3 měsíce by měl pak zůstat exkluzivitou pro LEGO shop a LEGO Store a následně by se měl dostat i k vybraným prodejcům.

Disney Hokus pokus: Chatka sester Sandersonových

 

Číslo stavebnice:
21341
Počet dílků:
2316
Počet minifigurek:
6
Doporučená cena:
5799 Kč
Datum vydání:
1. července
Více informací o stavebnici

Původní návrh modelu LEGO Ideas, který vytvořila uživatelka TheAmbrinator, se značně otiskl i do finálního produktu a dostali jsme tak ucelenou budovu, která je otevíratelná a má plně vybavený interiér.

 

V čarodějnickém domku, který se stal zřejmě muzeem, najdeme prastarou knihu, postel pro všechny tři čarodějky, zavěšeného kostlivce v kleci, hrnec na čarodějnický lektar, který je navíc podsvícen světelnou kostkou, pavučiny a různé čarodějnické předměty. Jak můžete vidět na zadní straně krabice, tak set je otevíratelný, má jednu odnímatelnou část a také disponuje odklopitelnou střechou. Zvenčí domu je pak kromě fialového dýmu vanoucího z komínu výrazným prvkem třeba i mlýnské kolo.

 

Set obsahuje 6 minifigurek, kterými jsou Winifred Sandersonová, Sarah Sandersonová, Mary Sandersonová, Max Dennison, Dani Dennisonová a Allison Wattsová, dále tu je však také černý kocour, jenž představuje Thackeryho Binxe v kočičí podobě. Některé z minifigurek jsou zajímavé především tím, že přichází s novými hairpieci (vlasovými dílky).

Zaujal vás tento čarodějnický domek? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.