Představení očekávané LEGO Eiffelovy věže a Eiffelova bytu!

Představení očekávané LEGO Eiffelovy věže a Eiffelova bytu!

Icons, Nové sety, GWP

V úterý byla společností LEGO konečně představena nová LEGO Eiffelova věž, na kterou se tolik těšila spousta fanoušků. Tato Eifellova věž se stane dosud nejvyšším LEGO setem, jelikož bude mít téměř 150 cm na výšku. V tomto článku vám také ukážeme set 40579 Eiffelův byt, který bude k dostání několik dnů zdarma při koupi LEGO Eifellovy věže na lego.com.

LEGO 10307 Eiffelova věž je velice očekávaný set pro tento rok a vzhledem k oblíbenosti této stavby se LEGO rozhodně nebálo šetřit kostičkami, protože tento set bude obsahovat celkem 10001 kostiček a dosáhne díky tomu výšky 149 cm. Set bude mít doporučenou cenu 16 499 Kč a bude dostupný od 25. lisopadu, kdy začíná letos také Black Friday a na lego.com díky tomu budou některé bonusové nabídky, o kterých vás informujeme v některém z našich nadcházejících článku.

Eiffelova věž

 

Číslo stavebnice:
10307
Počet dílků:
10001
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
16 499 Kč
Datum vydání:
25. listopadu
Více informací o stavebnici

LEGO Eiffelova věž se svou neuvěřitelnou výškou 149 cm stane jednoznačně nejvyšším setem (ze setů určených pro trh) od LEGO, který dosud vznikl. Svého nejvyšího LEGO předchůdce, tedy set 10181, tak překoná o 41 cm. Na šířku a do hloubky má nový set 57 cm.

Tato věž se skládá ze 4 respektive 5 modulů (jeden ja tak trochu volitelný - více ve videu) pro snadnější přenos stavby.

(video z LEGO Fan-Media-Days 2022)

Věž má 3 vyhlídkové plošiny, výtahy, soukromou kancelář Gustava Eiffela v horní části stavby a vyhlídkovou věž. Na vrcholku stavby je pak umístěna vlajka Francie, ve které se skutečná stavba nachází. Pod věží najdete také část okolní krajiny, kde můžete vidět minimalistické pouliční lampy, stromy, keře a lavičky.

Eiffelovka se již párkrát objevila jako LEGO set, avšak tato je rozhodně nejen nejvyšší, ale také pochopitelně i nejdetailnější a celkově nejpropracovanější.

 


Pokud váháte nad koupí této gigantické stavby, pak by vás mohl přesvědčit exkluzivní dárek k nákupu, kterým bude LEGO 40579 Eiffelův byt, jenž bude zdarma k nákupu této stavby na lego.com a v LEGO Store a to v období od 25. do 28. listopadu nebo do vyprodání zásob. Zároveň v tuto dobu bude zmiňovaný Black Friday a tím pádem i další zajímavé bonusy, které vám představíme v následujících dnech.

Eiffelův byt

 

Číslo stavebnice:
40579
Počet dílků:
228
Počet minifigurek:
1
Doporučená cena:
GWP (499 Kč)
Datum vydání:
25. listopadu
Více informací o stavebnici

Plánujete koupit tento model ikonické věže? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.