Přichází nová éra seriálu NINJAGO: Dragons Rising!

Přichází nová éra seriálu NINJAGO: Dragons Rising!

Ninjago

LEGO Ninjago letos představí začátek nové velké éry Ninjago, která ponese název NINJAGO: Dragons Rising a přinese s sebou spoustu seriálových změn a novinek.

Ninjago bylo spuštěno v roce 2011 a neslo název Ninjago: Masters of Spinjitzu, původní příběh Ninjago skončil v roce 2019 (ačkoliv se párkrát uvažovalo o zrušení seriálu, a to konkrétně po sezóně 2 a po sezóně 7, nakonec však byl příběh ukončen sezónou 10). Ve stejný rok, kterým skončilo původní Ninjago, přišel v uvozovkách nový seriál pojmenovaný čistě Ninjago, který plynule navazoval na původní seriál, nicméně došlo k několika změnám a to zkrácení epizod z 22 minut na pouhých 11 minut, což se většině fanoušků moc nelíbilo, dále došlo ke změně animace, která byla přijata mnoha fanoušky různě a od seriálu v tu dobu také odešli jedni z jeho hlavních tvůrců bratři Hagemanovi. Tento seriál Ninjago běžel od roku 2019 až do minulého roku 2022. Nyní se již konečně dostáváme k Ninjago: Dragons Rising, jak se bude jmenovat aktuální nový seriál, jehož premiéra bude 1. června 2023. Jak to bývá, tak tato kapitola Ninjaga také přinese několik změn, a to vrácení stopáže epizod na 22 minut, opět změnu animace a také změnu hlavních tvůrců seriálu, jelikož od Ninjaga po roce 2022 odešel jeho hlavní zakladatel Tommy Andreasen, který se přesunul na projekt LEGO DREAMZzz (na novém Ninjagu každopádně pracují tvůrci, kteří již psali epizody i pro minulé sezóny). Narozdíl od předchozích sérií by tento seriál neměl mít pojmenované jednotlivé sezóny (minimálně první sezóna nebude mít speciální název). Důležité je také říci, že stejně jako u Ninjaga 2019, tak ani tentokrát se nebude příběh restartovat.

Premiéra nového seriálu se uskuteční již 1. června a nedlouho poté, konkrétně 26. června bude premiéra nového Ninjago: Dragons Rising seriálu s českým dabingem (mimochodem máme informaci o tom, že se v Česku pro nové Ninjago změnilo dabingové studio). Seriál by se měl objevit na Netflixu, ale možná bude vydán i jinde. První sezóna tohoto seriálu bude mít neuvěřitelných 20 epizod a stane se tak nejdelší sezónou v celé Ninjago historii.

Nový seriál respektive minimálně jeho první řada se bude zaměřovat na prozkoumání různých světů jako je říše šílenství, království v oblacích a nejspíše uvidíme i plno dalších říší, mezi kterými by se mohli například objevit i Chima nebo Džingago, jež budou fanouškům seriálu jistě dobře známé.

Hlavními hrdiny seriálu Ninjago byly vždy nindžové Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd, Nya a jejich mistr Wu. S novým seriálem se však přidají minimálně dva noví zásadní hrdinové, kterými jsou Arin a Sora. Zatím o nich není nic moc známo, ale jak můžete vidět v seriálu, tak Arin (kluk v oranžové mikině) se učí stát nindžou a Sora (dívka s kočičíma ušima a růžovými vlasy) má jakousi zvláštní moc tvoření. Oba se mimochodem objeví také v několika LEGO setech. Bude tu i mnoho dalších nových zajímavých postav a to především z řad záporáků, ale zatím o nich není nic moc známo.

Tento článek byl věnován čistě novému seriálu, ale hned jakmile budou oficiální obrázky nových Ninjago setů, tak vyjde článek i o nich. Nové sety jsou mimochodem za dveřmi a obrázků bychom se měli dočkat již na začátku příštího týdne!

Těšíte se na Ninjago: Dragons Rising a líbí se vám provedené změny a noví hrdinové? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 2 komentáře
Uo6o
Uo6o
A ví se na jaké TV stanici nebo streamovací službě bude mít Ninjago: Dragons Rising premiéru
1 odpoveď na komentář od Uo6o
Mystery
Mystery
V angličtině to vyjde 1. června na Netflixu v USA a v češtině by tato série měla mít premiéru 26. června zřejmě na českém Netflixu, ačkoliv je také dost možné, že to bude vysílat i televizní stanice Cartoon Network.