Sněhurky a 7 trpaslíků se nedočkáme, Lego Ideas schválilo jen 2 nápady

Sněhurky a 7 trpaslíků se nedočkáme, Lego Ideas schválilo jen 2 nápady

Ideas

Lego dnes vydaplo nový článek na Lego Ideas, který obsahuje seznam nápadů, které byly schválené za Ideas sety a v budoucnu si je tak budeme moci pořídit. Nakonec z celkem 34 nápadů Lego schválilo pouze dva nápady. Jaké to jsou?

Lego Ideas 2022

 

A-FRAME CABIN (chata)

Lego Ideas A-Frame Cabin

Na tuto chatku se již brzy budeme moci těšit na pultech obchodů, prozatím se jedná o čistě fanuškovský model, je tak možné, že Lego tento model více či méně předělá. Chatka je stavěna do písmeně A, proto taky tento název. Uvnitř se skrává snad veškeré vybavení, které by jste možná i nečekali. Chatka obsahuje koupelnu, obývací pokoj a v druhém patře pak ložnici, stejně tak spousta detailů. Stránku s projektem naleznete zde.

Lego Ideas A-Frame Cabin

Lego Ideas A-Frame Cabin

Lego Ideas A-Frame Cabin

 

BTS' DYNAMITE (hudební skupina)

BTS Dynamite

Nevím, zda-li bude mít tento set i takovou odezvu u nás, jako v Číně, kde je tato hudební skupina známa nejvíce, i zde si však najde své věrné posluchače. Pokud by někdo vůbec nevěděl, o co se jedná, můžete se podívat na wiki. Stavebnice se má pokusit vytvořit scény, jako byly právě v hudebním videu písně Dynamite. V tomto případě si myslím, že finální model bude vypadat jinak, než fanoušci vytvořili, nechme se ale překvapit. Níže pár dalších fotografií, jak to vypadá nyní a zde odkaz na projekt.

BTS Dynamite

BTS - Dynamite

 

Ještě není nic zahozeno!

Pokud někoho trápí to, že některé z nápadů nebyly schválené a tudíž ani vydané, máme ještě naději, že se objeví v jednom z BrickLink Design Programů v následujících měsících. Zde je vždy pouze limitované množství stavebnic, i tak zde je ale alespoň malá šance nápad dostat na svět! Aktuálně se čeká na nové, konkrétně 3, kolo. O tom, jak se situace bude vyvíjet, se samozřejmě na Briky dozvíte.

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.