Velký návrat nové LEGO Icons Pevnosti Eldorado!

Velký návrat nové LEGO Icons Pevnosti Eldorado!

Icons, Nové sety

LEGO v červenci vydá nový Icons set Pevnost Eldorado, který je remakem starého modelu z roku 1989.

LEGO tímto nostalgickým setem navazuje na řadů remakových setů z minulého i letošního roku (10497 Průzkumný raketoplán, 10305 Hrad Lvího rytíře, 40580 Křižník Blacktron, 40581 BIONICLE® – Tahu a Takua) a tentokrát přináší něco z oblíbeného piratského světa. Set vychází již 4. července pro VIP členy a 7. července pro všechny ostatní s tím, že sada bude jako obvykle minimálně 3 měsíce exkluzivní pro LEGO shop a LEGO Store.

Pevnost Eldorado je jeden z klasických a poměrně známých LEGO setů, který se mimo jiné objevil i ve hře LEGO legacy heroes unboxed. Set je složen z několika modulů, které lze různě přeskládávat a tak si můžete sestavit svou pevnost hned několika způsoby. V pevnosti najdeme admirálovu kajutu, vězení, propadliště, sklad anebo také funkční jeřáb, navíc tu jsou i typická pojízdná děla. Kromě samotné pevnosti je v setu pak samozřejmě ještě malý člun pirátů a koráb modrokabátníků. 

Pevnost Eldorado

 

Číslo stavebnice:
10320
Počet dílků:
2509
Počet minifigurek:
8
Doporučená cena:
5499 Kč
Datum vydání:
4. července
Více informací o stavebnici

 

Narozdíl od svého předchůdce z 80. let je tento set samozřejmě designově mnohem pokročilejší, ačkoliv se drží stejného "starého" barevného schéma a zásadními změnami je také modularita setu anebo přidání větší lodi pro modrokabátníky.

 

Soušástí sady je 8 minifigurek (2 piráti, admirál a dalších 5 modrokabátníků). Dále tu pak najdeme i kostlivce, opici, papouška a kraba.

Zaujal vás tento set a vyvoval u vás případně i vlnu nostalgie? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.