Vesmírná série LEGO minifigurek oficiálně odhalena!

Vesmírná série LEGO minifigurek oficiálně odhalena!

Minifigures, Nové sety

LEGO v květnu letošního roku vydá vesmírnou sérii minifigurek!

V pořadí již 26. originální série minifigurek se ponese kompletně v duchu vesmíru a mezi figurkami najdete, jak originální vesmírné postavy, tak postavy odkazující na vybraná stará originální LEGO vesmírná témata (konkrétně na Blactron, M-Tron a Ice Planet). Soušástí série je následujících 12 figurek: Mutant Blacktron, průzkumnice ledové planety, podvodník, robotický komorník, mimozemský Broukozoid, retro vesmírná hrdinka, android sestřička, fanoušek v kostýmu létajícího talíře, M-Tron powerlifter, mimozemšťan turista, Orion a astronaut na vesmírné procházce.

Tato série bude opět zabalena v krabičkách, avšak krabičky na sobě budou mít QR kódy po jejichž naskenování budete moci zjistit jaká figurka se ukrývá uvnitř balení.

26. série – vesmír

Číslo stavebnice:
71046
Počet dílků:
±9
Počet minifigurek:
1/balení
Doporučená cena:
99 Kč
Datum vydání:
1.5.2024
Více informací o stavebnici

 

 

Která z nových minifigurek vás zaujala nejvíce? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.