Výstavní model Black Panthera přijde na trh již příští měsíc!

Výstavní model Black Panthera přijde na trh již příští měsíc!

Marvel Super Heroes, Nové sety

Pomalu, ale jistě se blíží premiéra nového filmu Black Panther: Wakanda nechť žije a LEGO nám díky tomu představuje další tematický set do Marvel sbírky.

Dlouho se předpokládalo, že pod číslem setu 76215 se objeví nový hulkbuster, avšak objevila se i informace, která tvrdila, že tento set by mohla být právě nějaká větší LEGO Black Panther Busta, a to se nakonec ukázalo jako pravdivé. LEGO tak dnes představuje velkou bystu známého LEGO Marvel hrdiny Black Panthera nebo chteli-li bystu T'Chally. Tentokrát se tedy nejedná pouze o helmu hrdiny, které LEGO v poslední době pravidelně vydává, ale set obsahuje i hrudní část a ruce, které můžete dát do zkřížené polohy, které naznačují Wakandský pozdrav. Set je samozřejmě sběratelský a nemá žádné funkce, nicméně jistě bude vypadat dobře ať už ho vystavíte kamkoliv. Jako velké mínus setu se však jeví cena, která činí 8899 Kč, což je opravdu dost vzhledem k tomu, že set obsahuje „pouze“ 2961 kostiček a součástí setu nejsou žádné figurky.

Black Panther

Číslo stavebnice: 76215
Počet dílků: 2961
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: 8 899 Kč
Datum vydání: 1. října

Více obrázků najdete zde.

Líbí se Vám toto ztvárnění Black Panthera nebo byste viděli raději nějaký jiný set z Wakandy? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.