Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Kostky a zvířátka
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Milovníci zvířat si s touto stavebnicí užijí nikdy nekončící dobrodružství. Můžete současně postavit až 10 úžasných zvířat, každé ve svém přirozeném prostředí. A zatímco si děti staví a hrají, rozvíjí klíčové dovednosti. Zvířátka z kostek pro LEGO® ...

Téma Classic
Rok vydání 2020
od 4 let
Doporučená cena 1 549 Kč

Zakoupit stavebnici od 2 535 Kč

Zobrazit vše
Milovníci zvířat si s touto stavebnicí užijí nikdy nekončící dobrodružství. Můžete současně postavit až 10 úžasných zvířat, každé ve svém přirozeném prostředí. A zatímco si děti staví a hrají, rozvíjí klíčové dovednosti. Zvířátka z kostek pro LEGO® začátečníky! Snadno sestavitelná LEGO zvířátka potěší všechny malé stavitele. 10 snadno sestavitelných modelů zahrnuje páva s podstavcem, býka, tučňáka s ledem, dinosaura se skalami, jednorožce, pštrosa s hnízdem, hlemýždě, hrocha s ptáčkem na hřbetě, pandu s bambusy a žirafu se stromem. Zatímco děti budou stavět a přestavovat figurky a jejich doplňky, otevře se jim svět radostného tvoření a kreativního hraní. Rozvíjejte tvořivost se stavebnicemi LEGO Classic Stavebnice LEGO Classic dětem ukáží kreativní stavění a nápadité hraní. Jakmile se pustí do stavění zábavných modelů podle jednoduchého návodu, již nebudou chtít přestat!
  • Děti si postaví 10 zábavných zvířátek a pak začnou tvořit své vlastní nápadité výtvory. A protože sada nabízí neomezené možnosti, může se stát naprosto vše!
  • Z této stavebnice lze postavit páva, býka, tučňáka, dinosaura, jednorožce, pštrosa, hlemýždě, hrocha, pandu, žirafu a cokoliv dalšího, co si dokážete představit! S 1500 úžasnými kostkami to modely zvířátek teprve začíná!
  • Děti milují stavění a hraní si s vlastními výtvory, které vzápětí znovu přestaví na něco nového. Pro více zábavy lze tuto stavebnici také spojit s dalšími LEGO® hračkami.
  • Chlapečci a holčičky ve věku od 4 let si tuto zábavnou sadu se zvířaty doslova zamilují. Tato všestranná, zábavná, vzdělávací LEGO® hračka představuje ideální vánoční, narozeninový nebo jakýkoliv jiný dárek pro všechny milovníky zvířat.
  • S 1500 LEGO® kostkami se děti při hraní a rozvíjení dovedností nemusí zastavit u zvířátek – mohou postavit cokoliv jen budou chtít!
  • Hračka nevyžaduje baterie, takže zábava nebude brát konce! Pohání ji pouze představivost dětí. Praktické hračky jako tato rozvíjí širokou škálu dovedností.
  • Jednoduchý a jasný návod na sestavení každého zvířátka zajistí, že si děti začnou užívat spoustu zábavy ihned po otevření krabice. A čím víc si budou hrát, tím víc nových možností vykouzlí jejich nevyčerpatelná představivost.
  • Pomozte dětem rozvíjet kreativitu a jemné motorické dovednosti s bláznivou směsicí kostek, dílků, nápadů a inspirace, která se skrývá ve stavebnicích LEGO® Classic. Skvělá stavebnice pro začátečníky!
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
  • Krom vyhovění nejvyšším standardům kvality a bezpečnosti testujeme LEGO® kostky i u nás v LEGO Group, a tak je mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abyste si mohli být jistí, že jsou pro vaše dítě opravdu bezpečné.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
2 535 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!